Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udružene snage

Naruči na Jelovnik.hr i dobivaš 24mobi karticu!

Jelovnik
Foto: Jelovnik.hr
15.11.2014.
u 08:00

Gladan si i nemaš ideju što pojesti? Želiš stalno biti na izvoru svih informacija, da pritom tvoja potrošnja ne raste? Jelovnik.hr i 24mobi pronašli su riješenje!

U razdoblju od subote 15. do petka 21.11.2014., udružili smo snage s 24mobi i svim korisnicima koji naruče preko Jelovnik.hr-a odlučili pokloniti SIM karticu s 5 kuna na računu!

24mobi je prva medijska, virtualna mreža nastala u suradnji 24sata s Hrvatskim Telekomom. Omogućava ti besplatno surfanje mobilnom verzijom najposjećenijeg portala u Hrvatskoj – 24sata i Facebookom.

Ali to nije sve! Svaki dan dobivaš besplatne mobilne novine sa vijestima koje će tek sutra izaći u 24sata. Svakodnevni SMS horoskop će ti pomoći da se pripremiš na izazove koji te čekaju, a ''breaking news'' će te obavijestiti o najvažnijim zbivanjima u svijetu u trenutku kada se dogode.

Pridruži se odmah zajednici zadovoljnih korisnika Jelovnik.hr. Odaberi jela iz meksičke, talijanske i azijske kuhinje ili svima uvijek drage domaće kuhinje.

Više ne moraš pregledavati letke ili objašnjavati dostavi koje jelo zapravo želiš. Jednostavno, u samo tri koraka, odaberi grad, kvart i jelo i pošalji svoju narudžbu.

Naruči na Jelovnik.hr i zgrabi 24mobi SIM karticu!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije