Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavi se

Najbolji tulum u gradu uz Gastro.hr!

Gastro.hr
Foto: Shutterstock
12.06.2014.
u 16:24

Portal Gastro.hr vas izaziva da iskušate nove recepte za praktična jela koja će na svim ljetnim zabavama osvojiti vaše prijatelje i obitelj već na prvo kušanje!

Ljeto je vrijeme kada se pripremaju najbolji kući tulumi i zabave, a vi već sad muku mučite što pripremiti gostima? Uvijek se vrtite oko dva, tri ista jela čija prirpema je sve samo ne entuzijastična?

Portal Gastro.hr vas izaziva da iskušate nove recepte za praktična jela koja će na svim ljetnim zabavama osvojiti vaše prijatelje i obitelj već na prvo kušanje!

Sve što trebate napraviti je ispod članka na portalu Gastro.hr ispuniti obrazac, a zauzvrat ćete kroz tri newslettera otkriti sve tajne koje trebate znati kako bi organizirali savršeni ljetni tulum!

Prvi newsletter ekskluzivnog sadržaja za registrirane korisnike, sa slanim jelima, stići će na vašu e-mail adresu 23. lipnja. Male trikove za slatka jela doznat ćete 30. lipnja, a za kraj 7. srpnja uživati ćete u pićima koja će svima utažiti žeđ i osigurati dobro raspoloženje na bilo kojoj zabavi!

Zato ispunite obrazac na portalu Gastro.hr i sudjelujte u izazovu!  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije