Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osudili ga

Muškarac prevario trudnu suprugu, a razlog za aferu razljutio mnoge: 'Kriva si ti i naše dijete...'

shutterstock
24.08.2021.
u 07:00

Primijetila je da je njezin suprug provodio puno vremena sa svojom kolegicom s posla. Mjesecima mu je govorila da se ne osjeća ugodno zbog njihove veze +

Jedna razočarana supruga otkrila je da ju je suprug varao dok je bila trudna, no razlog njezine afere više ju je razljutio nego sama afera, kao i brojne korisnike društvenih mreža.

U objavi na Redditu objasnila je da je primijetila da je njezin suprug provodio puno vremena sa svojom kolegicom s posla. Mjesecima mu je govorila da se ne osjeća ugodno zbog njihove veze jer je njezin suprug više razgovarao i provodio vrijeme s njom nego sa svojom suprugom.

Tri četvrtine studenata želi brak, ali nakon što isprobaju zajednički život:

1/2

“Osjećala sam se ljubomorno i nesigurno bez razloga. Tada sam bila trudna pa sam se već osjećala nesigurno. Nisam htjela biti supruga koja kontrolira svog supružnika pa sam ostavila to na miru”, objasnila je.

Međutim, četiri mjeseca nakon što je rodila djevojčicu, saznala je da je njezin suprug zapravo cijelo vrijeme spavao s kolegicom. I ona se suočila s njime oko toga, no zbog njegovih razloga za varanjem postala je još više razočarana, kako piše The Sun.

"Rekao je da je to zato što je naša beba dijelila krevet s nama pa me nije uspio toliko 'maziti'. Rekao je da sam umorna zbog djeteta i da ne želim gledati televiziju s njim. Jednostavno ne mogu preboljeti koliko su mu razlozi glupi. Toliko dugo me gnjavio i lagao u lice, a sve je bilo gubljenje vremena. Želim se rastati, ali ne mogu financijski to priuštiti. Napustila sam posao kako bih bila s djetetom. On je bio taj koji je želio da zatrudnim. Naša kći zaslužuje bolje”, zaključila je.

Korisnici Reddita bili su šokirani i ogorčeni ponašanjem njezinog supruga tijekom trudnoće, ali i bijesni zbog njegovih opravdanja afere. "Ništa se neće promijeniti dok se ne promijene njegovi razlozi varanja. To nisu valjani razlozi za varanje” komentirao je jedan korisnik, dok se jedna korisnica složila: "Postoje samo dva razloga. Zato što je to želio. Zato što je mogao."

Plaše se slomljenog srca: Ovi horoskopski znakovi boje se ljubavi i zaljubljivanja!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
16:19 24.08.2021.

Nema ljubavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije