Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'trik'

Mučite se s krhotinama na podu? Ovo je najlakši način da pokupite ostatke razbijenog stakla

Razbijena čaša
Foto: Shutterstock
06.12.2015.
u 10:57

Mekanim dijelom, sredinom kriške, pritišćite površinu i komadići stakla koje možda i niste vidjeli prostim okom, ulovit će se na "spužvu".

Osim materijalne štete, jedna od stvari koja nam zasigurno većini ide na živce kada nam iz ruke ispadne čaša i razbije se, a krhotine stakla se "podmuklo podvuku" negdje i još danima poslije "nesretnog slučaja" nailazite na njih. 

Ovo će se češće dogoditi ako kod kuće imate goste. Ups, razbila se čaša ili neki drugi stakleni predmet, ali zasigurno u tom trenutku nećete vaditi usisavač i oko nogu vaših prijatelja pokušavati uloviti sve te male komadiće kao da skupljate zlatne novčiće u nekoj video igrici. 

I što napraviti u tom trenutku u smislu brzih intervencija?

Pokupite veće komade i pritom pazite da se ne porežete. Ostaje vam očistiti pod i od sitnijih krhotina stakla.

Uzmite komad kruha/peciva i upotrijebite ga kao "spužvu".

Mekanim dijelom, sredinom kriške, pritišćite površinu i komadići stakla koje možda i niste vidjeli prostim okom, ulovit će se na "spužvu". 

Nakon što gosti odu sve još jednom temeljito provjerite  i očistite i usisajte površinu poda. 

>>Nevjerojatno jednostavan trik da se riješite dosadnih muha iz svoga doma

Komentara 10

QW
qwas33333
14:20 06.12.2015.

i onda će neki nesretnik koji kopa po kontejneru naići na taj kruh koji će mu se činiti sasvim OK.

Avatar Odlazim iz protesta
Odlazim iz protesta
13:47 06.12.2015.

Kruh / pecivo koristiti kao spužvu za čišćenje poda ? A drugi će zagnjuriti u kontenjeru da bi preživio i pojesti što nađe. Ma ovaj 'trik' je divan. Fuj.

Avatar Ada
Ada
15:08 06.12.2015.

Grehota je kruh koristiti za čišćenje! Sve se to lijepo može srediti ljepljivom vrpcom omotanom naopako oko papirnatog ubrusa ili krpe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije