Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalio se

'Moja supruga stalno dovodi svoje ljubavnike u kuću i to zbunjuje našu djecu'

shutterstock
23.10.2021.
u 21:18

Djeca su ga već počela ispitivati tko su nepoznati muškarci koji im dolaze u kuću, ali ne zna kako da kaže svojoj supruzi da to što radi nije u redu

- Moja djeca plaćaju užasnu cijenu za moje varanje. Moja supruga ih upoznaje sa svojim ljubavnicima, koji izgleda prolaze kroz kuću tjedno. U međuvremenu, moram tome svjedočiti iz svoje improvizirane spavaće sobe u našoj blagovaonici - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Ne može se iseliti jer si ne mogu to priuštiti, a i misle da je bolje da djecu odgajaju zajedno. Imaju dvoje djece od osam i pet godina pa se on brine da će ih rastužiti ako se rastave. Iako je znao da će njihova veza biti gotova ako prevari suprugu, na jednom putovanju s prijateljima prevario ju je s nepoznatom ženom.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Moja supruga je to saznala i nakon velike svađe rekla da smo završili, a ja već mjesecima spavam na kauču. Od tada je moja žena počela više izlaziti, a kad je dovela nekoliko muškaraca u kuću, nisam se mogao žaliti. No, onda im je počela dopuštati da prespavaju kod nas, a djeca su me počela ispitivati tko su oni - nastavio je.

Pokušao je razgovarati sa suprugom o tome, ali ona inzistira na tome da se to njega ne tiče. On je sada upoznao drugu ženu s kojom je jako sretan te smatra da imaju velike šanse da uspiju, ali čeka na pravo vrijeme da upozna njegovu djecu. Samo bi volio da mu supruga bude ljubazna da ne zbuni djecu.

- Da, nije vam lako, ali zajednički život kad ste razdvojeni zbunjuje i djecu. Da niste pod istim krovom, vaša bi žena mogla imati nekoga kad djeca budu s vama i obrnuto. Razgovarajte s njom o tome kako bi stvari najbolje funkcionirale u budućnosti. Jeste li sigurni da je vaša veza završena? Neki se parovi mogu vratiti zajedno nakon prevare, ali oboje to morate željeti - odgovorila mu je Deidre.

Daisy (4) tijekom karantene naučila je voziti monocikl, role, BMX...

Komentara 6

PE
Perspektivan
08:24 26.10.2021.

Nije on ni sonje ni papucar!On samo jako voli svoju djecu! Preporucio bih svima da ucine sve kako bi spasili 1.brak,jer sve poslje toga je gore tri puta. Cast izuzecima.

MO
montello
13:32 24.10.2021.

kako joj možeš to.dopustat sta ti nije jasno ne voli te pozdravi je i zbogom.

DU
Deleted user
07:32 24.10.2021.

Koje smeće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije