Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wow, ovo nismo znali!

Otkriveno kako nastaju reklame o hrani: Nevjerojatno je što se sve događa iza kamere

@stevegiralt/Instagram
19.10.2021.
u 15:30

Najviše šokira nastanak reklame za vino.

Talentirani vizualni inženjer iz New Yorka, Steve Giralt, odlučio je pokazati ljudima kako zapravo nastaju sve one reklame o hrani i malo je reći da je šokirao snimkama sa seta.

Svi znamo da se tih nekoliko sekundi reklame snima dugo i da nije bilo nimalo jednostavno, ali trikovi kojima se tim na setu koristi zaista su nevjerojatni. 

Kada se snima, primjerice, reklama za sendvič, svi sastojci stoje zavezani na jednom stroju, a kada krene snimanje isti taj stroj brzo prereže špagu i svi slojevi se spoje u jedan. 

U reklami za nachose koriste se razni ventilatori i posude koje ih 'izbacuju', a ono što je najviše šokiralo jest reklama za vino - jeste li znali da ga u čašu nikada ne toči neka osoba sa seta već robot? Na taj način vino sporije teče i snimatelj može napraviti odlične kadrove. Roboti se koriste i u reklama za voće koje treba izrezati.

Steve oduševljava objavama na Instagramu gdje ga prati više od 400 tisuća ljudi, prenosi UNILAD, a u nastavku teksta možete pogledati neke od njih.

Ovo ne možemo ni zamisliti: Evo kakva se sve hrana nudi u McDonald's restoranima diljem svijeta

1/16
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije