Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bilo hitno, ali...

Dječak (4) pozvao policajce u svoj dom jer im je htio pokazati – igračke; zaista su se pojavili i oduševili ga

Facebook/New Zealand Police
19.10.2021.
u 12:27

"Imam za vas neke igračke, dođite ih vidjeti", kaže maleni policajki.

Neimenovani četverogodišnjak s Novog Zelanda uzeo je telefon u ruke i nazvao policiju, a kada mu se javila jedna od policajki u stanici, započeo je razgovor.

"Mogu li vam nešto reći?" pitao je, na što je ona potvrdno odgovorila. "Imam za vas neke igračke, dođite ih vidjeti", rekao je maleni, ali ubrzo je razgovor prekinula odrasla osoba, vjerojatno otac koji je shvatio da dječak razgovara s nekom nepoznatom osobom.

Objasnio je policajki da je radio nešto s drugim djetetom, a maleni se iskrao iz kuće i obavio svoj ''hitan'' poziv. Potvrdio je da nema nikakve potrebe za policajcima u njihovu domu, ali dječak je toliko oduševio one u postaji da su ga odlučili iznenaditi posjetom.

Policajac Constable Kurt stigao je na njegovu adresu i pogledao igračke o kojima je pričao. Nakon toga mu je pokazao policijski automobil, a čak je i nakratko upalio i sirene. "Zaista je imao sjajne igračke", rekao je i dodao da inače ne ohrabruju djecu da ih zovu iz ovakvih razloga, ali ovo im je bilo toliko slatko da su ga morali vidjeti, prenosi Daily Mail.

Snimku razgovora objavila je policija na Facebooku.

Mahao im s ograde: Pogledajte snimku simpatičnog dječaka kako bodri naše vatrogasce

1/4

Komentara 1

MO
montello
11:40 20.10.2021.

mali je smiješan haha mozda bude policajac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije