Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Moj kolega svaku noć spava s drugom ženom i svako jutro donosi njihove gaćice u ured kao dokaz'

shutterstock
23.06.2021.
u 21:03

Muškarac koji je poslao ovo pismo psihoterapeutkinji osjeća ljubomoru prema kolegi jer njemu osvajanje cura ne ide tako lako.

- Moj kolega svake večeri u krevetu ima drugu ženu.  Znam da govori istinu jer svako jutro donosi njihove gaćice u ured da se pokaže. Bojim se odlaska na posao, jer sve o čemu govori je njegovo najnovije osvajanje. Tako sam ljubomoran - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Njegov kolega uvijek je bio popularan među ženama, dok se on uvijek mučio kako bi se svidio nekoj djevojci. Sada se osjeća kao potpuni luzer i traži pomoć od stručnjakinje kako bi pronašao svoju srodnu dušu.

- Nisi gubitnik. Seks bez stvarne i brižne veze rijetko koga zaista usrećuje. Donošenje ženskih gaćica da se dokaže zapravo pokazuje njegovu nesigurnost. Prava osoba za tebe vjerojatno još uvijek nije došla. Izgradite prijateljstva koja će dovesti do stvarnih odnosa - odgovorila mu je Deidre.

Znanstvenici otkrili ključnu stvar koja nam pomaže da budemo sretniji:

Ključne riječi

Komentara 2

BO
bolnaistina
07:56 27.06.2021.

A kad bude mislio da je naučio, shvatiti će da baš ništa nije naučio, mislio je da je postao frajer, a u stvari postao veliki gubitnik..

MO
montello
17:46 24.06.2021.

Neka i on uci od njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije