Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Moj kolega svaku noć spava s drugom ženom i svako jutro donosi njihove gaćice u ured kao dokaz'

Muškarac koji je poslao ovo pismo psihoterapeutkinji osjeća ljubomoru prema kolegi jer njemu osvajanje cura ne ide tako lako.
23. lipnja 2021. u 21:03 2 komentara 13490 prikaza
Foto: shutterstock

- Moj kolega svake večeri u krevetu ima drugu ženu.  Znam da govori istinu jer svako jutro donosi njihove gaćice u ured da se pokaže. Bojim se odlaska na posao, jer sve o čemu govori je njegovo najnovije osvajanje. Tako sam ljubomoran - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1 / 7
Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najugodnije je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

Njegov kolega uvijek je bio popularan među ženama, dok se on uvijek mučio kako bi se svidio nekoj djevojci. Sada se osjeća kao potpuni luzer i traži pomoć od stručnjakinje kako bi pronašao svoju srodnu dušu.

- Nisi gubitnik. Seks bez stvarne i brižne veze rijetko koga zaista usrećuje. Donošenje ženskih gaćica da se dokaže zapravo pokazuje njegovu nesigurnost. Prava osoba za tebe vjerojatno još uvijek nije došla. Izgradite prijateljstva koja će dovesti do stvarnih odnosa - odgovorila mu je Deidre.

Znanstvenici otkrili ključnu stvar koja nam pomaže da budemo sretniji:

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Škotska IDUĆI PROTIVNIK Evo na koga Hrvatska ide u osmini finala! Zna se i u kojem gradu igramo UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Škotska IZGUBILI OD HRVATSKE Škotima smo slomili srce, pogledajte što njihovi mediji pišu nakon poraza Dječaku nitko nije došao na proslavu sam se igrao Dječaku nitko nije došao na proslavu rođendana, uzrujana majka: 'Zaslužuje bolje'
Osobna iskaznica
nova generacija elektroničkih OI
Nove osobne od 2. kolovoza. Što se mijenja, koja je cijena i tko zasad ne mora podnositi zahtjev
Sanytol
ČISTO I STERILNO
Zašto je bitno da znate razliku između sanitizacije i dezinfekcije
  • bolnaistina:

    A kad bude mislio da je naučio, shvatiti će da baš ništa nije naučio, mislio je da je postao frajer, a u stvari postao veliki gubitnik..

  • montello:

    Neka i on uci od njega