Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

MIND THE GUM žvakaća guma Zlatana Ibrahimovića dostupna i u Hrvatskoj

Zlatan Ibrahimović sa svojim je poduzetničkim pothvatom došao i na hrvatskoj tržište, pa je tako energetska žvakaća guma MIND THE GUM, čiji je ambasador i suvlasnik, dostupna i u Hrvatskoj.
24. studenoga 2021. u 16:30 185 prikaza
MIND THE GUM
Pogledajte galeriju 1/3

MIND THE GUM dodatak je prehrani u obliku žvakaće gume koji utječe na poboljšanje koncentracije i fokusiranje onda kada je to potrebno. Kao vrhunski sportaš, to je prepoznao i Zlatan Ibrahimović, koji sebe čak naziva „trenerom uma“ (mind coach) i, u svom tipičnom stilu, poručuje kako želi da je svatko oko njega fokusiran uvijek kada je to potrebno, bilo na utakmicu, trening, tijekom ispita ili na važnom poslovnom sastanku. MIND  THE GUM tu može pomoći jer sadrži kofein, vitamine i antioksidanse koji doprinose boljoj koncentraciji, fokusu i jačoj mentalnoj energiji, pospješuju rad živčanog sustava te smanjuju umor i iscrpljenost. Uspješni nogometaš prepoznao je učinkovitost MIND THE GUM žvakaće gume i postao suvlasnik brenda i ambasador. Svako pakiranje ovog inovativnog proizvoda nosi Zlatanovu sliku, a njegova glavna poruka svima jest da je uspjeh stanje uma.

MIND THE GUM | Autor :

U suradnji s milanskim farmaceutskim laboratorijem tvrtke Farmacio Legnani, zaslužnim i za brojne druge proizvode prirodnog porijekla, kreirana je jedinstvena i učinkovita formula s ključnim nutricionističkim sastojcima koji doprinose radu mozga. Kombinacija kofeina i teanina aktivira koncentraciju, pažnju i mentalnu energiju. Mješavina vitamina kao što su B7, B9, B12, D3 i H, snažni antioksidansi poput borovnice, minerali poput kroma te aminokiseline pospješuju učinak pri intektualnom radu te fokus kod fizičkih aktivnosti. MIND THE GUM namijenjen je svima kojima je potrebna koncentracija i fokus – tijekom radnog vremena, u periodima napornog učenja ili za vrijeme polaganja ispita, prije i tijekom rekreativne ili profesionalne sportske aktivnosti.

MIND THE GUM | Autor :

MIND THE GUM dostupan je na svim prodajnim mjestima Tisak i Tisak media te u ljekarnama diljem Hrvatske, a dolazi u tri praktična pakiranja – vrećici s 3 komada, blisteru s 12 komada i većem pakiranju od 21 komad. Više o proizvodu i Zlatanovoj priči vezanoj za MIND THE GUM na www.mindthegum.eu/hr

Tvrtka Orqa iz Osijeka
USPJEŠNI IT PODUZETNICI
Trojica Hrvata od hobija došli do vodeće pozicije u svijetu, evo kako im je to uspjelo
Hrvatski Telekom
VODEĆA MREŽA
Znate li koja je vodeća mreža u Hrvatskoj?