Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znamenitosti

Mami vas Barcelona? Doživite je malo drukčije

Barcelona
Foto: Thinkstock
14.03.2014.
u 12:18

La Corte de Lugas je ambijent u kojem ćete se osjetiti kao kod kuće.

Umjesto šetnji u primorskim gradovima i pogleda na azurno more, dane provedite u brdovitom ruralnom okruženju iznad Barcelone. La Corte de Lugas je ambijent u kojem ćete se osjetiti kao kod kuće. Vanjski zidovi su kombinacija kamene i egzotične narančaste fasade, a unutrašnji zid obiluje sunčanim bojama kombiniranima s drvenim gredama.

Posjetite neku od brojnih povijesnih znamenitosti koje se nalaze u neposrednoj blizini hotela. Crkve San Juan de Amandi i Santa Maria de Lugas iz 12. stoljeća i San Salvador de Fuentes iz 11. stojeća samo su neke od njih.

Foto: pixabay

Foto: Sagrada familia, Barcelona (Thinkstock)

>>A baš biste se malo opustili za vikend? Evo gdje možete uživati i po danu i po noći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije