Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVAN VIKEND

Luksuz i avantura u Hrvatskom zagorju

villa magdalena
12.05.2010.
u 10:47

Podignite razinu adrenalina, uživajte, a potom se povucite u intimu apartmana i opustite se.

Želite li nešto drukčije, nešto posebno, spoj mirne, intimne atmosfere Ville Magdalene i uzbudljive adrenalinske ponude, idealno je rješenje za vas
da vikend provedete u Hrvatskom zagorju.

Uz uslugu dva polupansiona (smještaj u luksuznim apartmanima s dnevnim boravkom s jacuzzijem i prostranom terasom), aranžman uključuje i vožnju kvadom kroz životopisan krajolik Hrvatskog zagorja te mogućnost da zaronite sa školovanim roniocem Professional Scuba Schools u Termama Tuhelj. Dodatne usluge uključene u aranžman: voće u sobi, piće dobrodošlice, klasična masaža 30 min, mirisna ulja i svijeće uz jacuzzi te ogrtači i sobne papuče.

Cijena aranžmana za dvije osobe – 2835 kn.

Komentara 3

MA
mamasita
09:56 22.06.2010.

Prekrasno osoblje i prekrasan ambijent..pozdrav svima u villi Magdaleni

Avatar Časna seka
Časna seka
15:32 13.10.2010.

Luksuz za zagorske selake.

OB
-obrisani-
11:08 28.01.2011.

Upravo su radnici MUNDUSA Varaždin, rezervirali preko sindikata 7 dana u Magdaleni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije