Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne odustajte

Loš seks nije rijetkost, ali uz nekoliko savjeta može se popraviti

Shutterstock
19.05.2020.
u 23:23

Nema potrebe za uzrujavanjem ako je seks nije onakav kakav biste htjeli da bude. Jednostavan razgovor, nekoliko trikova i u krevetu će postati nezaboravno.

Loš seks zaista nije rijetkost, puno ljudi se nađe u tom problemu s partnerom, ali prebrzo odustanu. Misle da veza neće funkcionirati ako je u krevetu loše. Američka seksualna terapeutkinja Sari Cooper otkrila je za Cosmopolitan da nema potrebe za odustajanjem, sve se može vrlo lako promijeniti. Trajanje seksa, poze, predigra... Dajte do znanja svom partneru što vas uzbuđuje, a što odbija. Razgovarajte o fantazijama i onim stvarima koje volite u krevetu.

Oralni seks
Možda je u samom seksu odličan, ali kada je riječ o oralnom zadovoljavanju ne sviđa vam se. Probajte mu dati do znanja pokretima što da radi i usmjerite ga na prave točke. Pretvarati se da vam je dobro samo radi štetu vama jer će sljedeći put biti isto. Ako je pak onaj tip koji izbjegava oralni seks, dajte mu do znanja da je vama takav užitak bitan jednako kao i njemu. Poza 69 odlična je jer oba partnera ravnopravno uživaju. 

Ne odustaje od misionarskog položaja
Probajte ga razuvjeriti erotskim filmom ili vrućim igricama da ima i boljih poza od misionarske. Poker na skidanje, vezivanje, igranje uloga... Sve te stvari podignut će strasti u krevetu. 

Sve više Hrvata povećava penis bez odlaska pod nož:

Usmjeren je samo na svoj užitak
Nemojte to zamijeniti za sebičnost. Objasnite mu da će vaš orgazam povećati i njegov užitak, a u tome vam može pomoći duža predigra. Seks će biti intenzivniji, a vi ćete lakše postići vrhunac.

Ne ide mu ljubljenje
Seks savršen, a ljubljenje mu nikako ne ide. Ima rješenje i za to - prilagodite se jedno drugome, dajte mu do znanja što vam odgovara. 

Usredotočen je samo na grudi
Svu njegovu pažnju privlače vaše grudi, no ako je on previše grub, zauzmite poziciju u kojoj ste vi gore i pokažite mu kako želite da vas dira. Uzmite njegove ruke i stavite ih na grudi te sami odredite tempo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije