Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ljeto u Zagrebu

Jellyfish In Space
Foto: Promo
1/5
02.08.2020.
u 08:00

Kako zamišljate ljeto u Zagrebu? Zamišljate li ga na bazenima, u noćnim provodima ili kao sunčanje na Jarunu?

Svratili smo u Martićevu 71, kod Tomislava Sulića, vlasnika Jellyfish In Space-a, trenutno najpopularnijeg cocktail i street food bara u Zagrebu. Tomislav nam je dao ideje kako se osvježiti nakon napornog radnog dana ili kako provesti savršenu ljetnu večer. Jelly je neizostavna stanica dobrog noćnog provoda, a kokteli su ono što čine ovaj bar tako posebnim.

Foto: Arena Hospitality Group

Tomislav je za nas izbrao dva ljetna favorita, idealna koktela za ove ljetne vrućine - Jelly candy shop i Moscow mule. Trenutno su i najpopularniji, a posebnim ih čini upravo vodka Beluga. Dok u Hrvatskoj nema toliko barova koji su koncentrirani na kvalitetu, Jelly koristi najkvalitetniju rusku vodku Belugu čija tajna kvalitete leži u tome da se voda za nju crpi sa 250m dubine u samom srcu Sibira i u procesu filtracije prolazi kroz dvostruku filtraciju pomoću srebra i drvenog ugljena.

Zbog visoke kvalitete te vodke možete biti sigurni da se sljedeći dan nećete buditi s glavoboljom. Tomislav je praksu kvalitetnih sastojaka u koktelima prepoznao radeći u Carpe Diemu, kao glavni barmen, a kasnije i menadžer. Ljeti je među strancima vodka najpopularnije piće, a pogotovo kvalitetne premium vodke poput Beluge.

Foto: Arena Hospitality Group

Ako niste od noćnih provoda, izlazaka, grada preporučamo vam odmor i kupanje u bazenu, ali obavezno uz dobar koktel napravljen od kvalitetnih sastojaka poput Beluge.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije