Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

Ljeto u Zagrebu

Kako zamišljate ljeto u Zagrebu? Zamišljate li ga na bazenima, u noćnim provodima ili kao sunčanje na Jarunu?
02. kolovoza 2020. u 08:00 1843 prikaza
Jellyfish In Space
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Svratili smo u Martićevu 71, kod Tomislava Sulića, vlasnika Jellyfish In Space-a, trenutno najpopularnijeg cocktail i street food bara u Zagrebu. Tomislav nam je dao ideje kako se osvježiti nakon napornog radnog dana ili kako provesti savršenu ljetnu večer. Jelly je neizostavna stanica dobrog noćnog provoda, a kokteli su ono što čine ovaj bar tako posebnim.

Jellyfish In Space | Autor : Promo Foto: Promo

Tomislav je za nas izbrao dva ljetna favorita, idealna koktela za ove ljetne vrućine - Jelly candy shop i Moscow mule. Trenutno su i najpopularniji, a posebnim ih čini upravo vodka Beluga. Dok u Hrvatskoj nema toliko barova koji su koncentrirani na kvalitetu, Jelly koristi najkvalitetniju rusku vodku Belugu čija tajna kvalitete leži u tome da se voda za nju crpi sa 250m dubine u samom srcu Sibira i u procesu filtracije prolazi kroz dvostruku filtraciju pomoću srebra i drvenog ugljena.

Zbog visoke kvalitete te vodke možete biti sigurni da se sljedeći dan nećete buditi s glavoboljom. Tomislav je praksu kvalitetnih sastojaka u koktelima prepoznao radeći u Carpe Diemu, kao glavni barmen, a kasnije i menadžer. Ljeti je među strancima vodka najpopularnije piće, a pogotovo kvalitetne premium vodke poput Beluge.

Jellyfish In Space | Autor : Promo Foto: Promo

Ako niste od noćnih provoda, izlazaka, grada preporučamo vam odmor i kupanje u bazenu, ali obavezno uz dobar koktel napravljen od kvalitetnih sastojaka poput Beluge.

UGRADNJA PREMOSNICA
Kićo Slabinac na respiratoru nakon rutinskog kirurškog zahvata na srcu
MAFIN 2020.
Večernjakova Mala akademija financija donosi vam digitalno predavanje o financijskoj pismenosti