Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jesen/zima

Lakirana koža i gležnjače opet su IN ove sezone

Cipele
Foto: Thinkstock
1/15
07.09.2015.
u 15:00

Lakirana koža opet prevladava kod cipela s visokim potpeticama i kod cipela sličnih muškom stilu, koje su u sezoni jesen/zima iznimno omiljene.

Kombiniranje tkanina poput vune ili tvida koji se u gotovo istim tonovima miješaju s glatkim vrstama kože te imitacija krokodilske kože i kože guštera cipelama su dale profinjen ton, dok pozornost dodatno plijene metalni završetci i brušena gornja površina.

To je ono što će se nositi ove jeseni.

Lakirana koža opet prevladava kod cipela s visokim potpeticama i kod cipela sličnih muškom stilu, koje su u sezoni jesen/zima iznimno omiljene.

Elegantno i upečatljivo

Deichmannova kolekcija za žene ispunjena je moćnim potpeticama i upečatljivim potplatama, a sadrži i modele niskih čizmica, mokasinki i čizmica na vezanje koji se savršeno kombiniraju s jesenskim odjevnim komadima te tako slave profinjenost i klasiku.

Za one sklone sedamdesetima, na daske modne pozornice ponovo se vraćaju i visoki modeli čizama.

Veselu notu u tom jesensko-zimskom crnilu i sivilu daje veliki izbor torbi u nijansama od žute do azurne plave ili žarko crvene. Nove torbe su malene, četvrtaste, u obliku trapeza ili okrugle – a sasvim dovoljno velike za najvažnije stvari koje su ženi potrebne.

Od modernih preko klasičnih do robusnih

Kad su u pitanju modeli za muškarce, robusne čizme i dalje su popularne, a rafinirani završetci i tehnike brušenja su neizostavni. Omiljeni će svakako biti i modeli čizama do gležnja, a neizostavne su i glomazne čizme s debelim, naglašenim potplatama, ukrašene kopčama, patentima i izbočenim preklopima.

Boje koje prevladavaju su crna, smeđa, siva, plava i bež, dok tekstil i krzneni umetci osiguravaju toplinu i osjećaj ugode u nadolazećim hladnim danima.

Foto: PR FOTO

Foto: Deichman

>>Zamolila ih je da je 'učine lijepom'. Evo što su oni napravili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije