Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kviki Choco #LOLs: Slatka hrskavost koju ne možeš odbiti

Kviki
Foto: PR
1/7
19.06.2019.
u 13:47

Tako slatki, tako hrskavi, tako neodoljivi. Sve su to Kviki Choco #LOLsi, čokoladne kuglice koje su toliko dobre i ukusne da ih nećeš htjeti ispustiti iz ruke.

Heeej, znaš li što je #LOLsanje? Ako ne, svakako je vrijeme da se upoznaš s najcool izazovom u kojem će apsolutno svi uživati. Pravila su jednostavna. Pokušaj Kviki Choco #LOLse ne smazati dok kažeš „kvik“. Ako ne uspiješ, nema veze jer u društvu #LOLsa ionako si već na dobitku.

Loptice od hrskavih žitarica obavijene čokoladom malo koga će ostaviti ravnodušnim. Bilo da voliš mliječnu ili bijelu čokoladu ili onu s dodatkom kokosa, naranče, maline ili jagode, kod Kviki Choco #LOLsa ćeš pronaći nešto za sebe. Na kraju, cijelo #LOLs društvo i jest tu za tebe.

Pokušaj zaigrati plejku uz Kviki Choco #LOLse. Toliko su dobri da će te naučiti igrati i pobjeđivati s jednom rukom. Kako? Pa, tako što njih iz druge nećeš htjeti ispustiti.

S Choco #LOLsima sve će ti biti razigranije. Čak i učenje! Baci se na učenje s #LOLsima pa ćeš vidjeti kako priprema za završne testove može biti cool.

Koncert omiljenog benda, ljenčarenje, sunčanje ili rolanje. Sve možeš začiniti s nekim od hrskavih kuglica. Tu su #LOL čokolada, #LOL naranča, #LOL kokos, #LOL malina i #LOL jagoda. Pitaš se kako odabrati pravi okus za sebe? Ma, ne brini. Koji god odabereš, ne možeš pogriješiti jer samo među Choco #LOLsima možeš pronaći pet različitih, a jednako neodoljivih okusa.

Najbolje od svega što su svi Kviki Choco #LOLsi spremljeni u jednostavna pakiranja. Baš onakva zbog kojih u svojim omiljenim grickalicama možeš uživati bilo kada i bilo gdje. Kada ih jednom probaš, vidjet ćeš zašto su čokoladne okrugle hrskalice baš sve ono što #LOLe mladi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije