Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s pogledom na Zagreb

Kulinarski show Marina Medaka na kuli Medvedgrad oduševio poznate

Kulinarski show na Medvedgradu
Foto: PR FOTO
1/18
17.06.2016.
u 11:02

Nesvakidašnji ambijent povijesne stare utvrde smještene na obroncima Medvednice s koje se pruža spektakularan pogled na grad Zagreb, bio je odlična kulisa za ovaj kulinarski show.

Nezaboravan kulinarski doživljaj za brojne uzvanike pod zvjezdanim nebom na staroj Medvedgradskoj kuli priredio je poznati chef Marin Medak.

Na večeri povodom predstavljanja noviteta brenda Somat koji je razvio novu generaciju Somat tableta i gelova bez fosfata, Medak je oduševio, za ovu prigodu posebno kreiranim, gastro specijalitetima. 

Nesvakidašnji ambijent povijesne stare utvrde smještene na obroncima Medvednice s koje se pruža spektakularan pogled na grad Zagreb, bio je odlična kulisa za ovaj kulinarski show. U vatrometu okusa, boja, mirisa i aroma u čarobnoj atmosferi viteške utvrde, uživali su brojni uzvanici među kojima i poznate osobe: Iva Šulentić, Marijana Batinić, Ecija Ivušić, Petra Kurtela, Edita Misirić, Ana Harmander Maras, Robert Sever, Aleksandar Šekuljica, Ivan Tandarić, Ivica Skoko, Zoran Aragović, Martina Budek i mnogi drugi.

odličnoj atmosferi uživali su gosti u posebnoj prezentaciji omiljenog kuhara i ljetnim specijalitetima. Tijekom večeri poslužena su vrhunska jela od najkvalitetnijih sastojaka prema posebnoj recepturi koju krasi karakterističan potpis Marina Medaka.

>>Slavni kuhar pripremio nam je čaroliju i iznenadio nas izjavom: Ma nisam ja nikakva zvijezda...

>>Snima se prvi hrvatski gastronomski putopis za National Geographic, evo što je oduševilo britanskog Masterchefa Dhruv Bakera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije