Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRAFT I ROCK ‘N’ ROLL

Kreće ciklus Meet the brewer, na kojem će domaći craft pivari u odličnoj atmosferi i sjajnoj glazbi predstaviti svoje craft pive

Meet the brewer
06.11.2019.
u 11:33

Hrvatski craft pivari u suradnji s Tvornicom kulture u zagrebačkoj The Beertiji četvrtkom održavaju program koji će oduševiti sve ljubitelje crafta i rock glazbe

Zagrebačka The Beertija na adresi Pavla Hatza 16, poznato je okupljalište poklonika rock'n'nrolla i ljubitelja domaće craft pivske scene. U dvorištu The Beertije, preimenovano u trg Joea Strummera, lidera kultne grupe The Clash, nalazi se tematski park rock'n'rolla s 12 skulptura svjetskih rock legendi, pub The Beertija i noćni klub Klub - zajedno čineći produžetak Tvornice kulture s kojom predvode rock scenu grada Zagreba. Pub The Beertija mjesto je koje nudi preko 230 vrsti piva, što je čini barom s najvećom ponudom pive u Hrvatskoj.

Misija The Beertije je posebno promovirati domaću craft beer scenu, koja posljednjih godina doživljava svoj veliki uspon u broju proizvođača i kvaliteti pive. Tim povodom, u listopadu je pokrenut Meet the brewer ciklus, čiji domaćini su hrvatski craft pivari.

Program Meet the brewer donosi spoj vrhunske pive i vrhunske glazbe, te je odličan povod za kvalitetan izlazak četvrtkom.

Meet the brewer u studenom donosi odličan program koji se ne propušta, a točan raspored događanja možete pronaći u nastavku.

Prva hrvatska craft pivovara Zmajsko domaćin je Meet the brewera u The Beertiji,u četvrtak 7.studenog. Zmajsko Meet the brewer vodi Andrej Ćapka, head brewer i vlasnik Zmajske pivovare. Pit će se American pale ale, Pozoj IPA, Porter i Hoppy wheat.

Za glazbeni užitak zadužen je zagrebački horor punk bend Saučešće.

Već sljedeći četvrtak, 14.11. u goste im dolazi mikropivovara Grif, zajedno s odličnim Johnny Cash tribute bendom, Wanted man. Grifov brewmaster Mirko Banić-Ištuko pripremio je novo sezonsko pivo Grif Hefeweizen kojeg ćemo ovim putem imati priliku degustirati.

Sljedeći su na redu craft pivovara Hotch Potch Trophy koja 21.11. dovodi punk rock bend Trophy Jump iz Zagreba, a degustirat će se Hotch potchovi Little Gnomes' Hats - Juicy Pale ale, Sourovska - Fruited Pastry Sour i Bad Drummer - Milk Stout.

Krajem studenog, 28.11. kao šećer na kraju studenog je craft pivovara Medvedgrad koja u The Beertiju dovodi najbolji Azra tribute band na ovim prostorima – Fantom slobode. Pijemo Hladno pivo - Hoppy Lager, Crni Jack - Crna IPA i Božićno pivo - Tamni lager. Ulaz za Meet the brewer je slobodan, a stol možete rezervirati na Facebook stranici The Beertija Zagreb.

Sadržaj je nastao u suradnji s Tvornicom kulture

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije