Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Krauthaker Graševina Mitrovac 2018 sklad i kvaliteta domaće sorte

vinarija Krauthaker
Foto: Promo
1/3
31.03.2020.
u 15:42

Svima onima koji se žele razveseliti vinima koja već godinama simboliziraju sklad i kvalitetu, vinarija Krauthaker omogućila je kupnju putem web shopa i besplatnu dostavu u domove diljem Hrvatske

I u ovim nepredvidljivim danima, bitno je pronaći nešto pozitivno i izvući najbolje iz trenutne situacije. Vrijeme provedeno kod kuće može se iskoristiti na brojne načine – bilo to učenje i usavršavanje kojem smo se dugo željeli posvetiti ili uživanje u malim ritualima koji nas ispunjavaju, kao što su kuhanje omiljenog jela i povremeno opuštanje uz čašu najdražeg vina.

Svima onima koji se žele razveseliti vinima koja već godinama simboliziraju sklad i kvalitetu, vinarija Krauthaker omogućila je kupnju putem web shopa i besplatnu dostavu u domove diljem Hrvatske. Zahvaljujući očuvanoj prirodi, pogodnoj klimi i podneblju, a nadasve kvalitetnoj zemlji, iz podruma ove vinarije izlazi ukupno 25 etiketa. Ipak, vinogradarstvo i vinarstvo Krauthaker, posebnu pozornost posvećuje domaćoj autohtonoj sorti graševini.

Foto: Arena Hospitality Group

Jedna od njihovih najpoznatijih i najomiljenijih predstavnica ove sorte je Krauthaker Graševina Mitrovac 2018. Ovo vino dolazi isključivo iz starih vinograda, u kojima se dio radova u vinogradu radi s konjima. Svježe je, na nosu s dosta voćnosti i cvjetnim notama, a u ustima je toplo, dobro zaobljeno, skladno, dobra tijela. Krasi ga kristalno sjajeća slamnato - žuta boja, miris solidnog intenziteta koji upućuje na svježu jabuku, a donekle i na vinogradarsku breskvu, ali nudi i ponešto svijetlog poljskog cvijeća. Okus je živ, s dobrom kiselosti, te na kraju, s ugodnom blagom gorčinom, svojstvenom vinu ove sorte. Poslužuje se na temperaturi od oko 10 do 12 Celzijevih stupnjeva, a odlično upotpunjuje različita hladna i topla predjela primjerice domaći narezak, tjesteninu s umakom od povrća, rižoto s plodovima mora, ribu i teletinu.

Foto: Arena Hospitality Group

U podrumu Krauthaker njeguju se i dozrijevaju vina svih berbi, od kasne do izborne berbe, a njihova Krauthaker Graševina 2017, izborna berba prosušenih bobica pravi je odabir za ljubitelje skladnih i elegantnih vina s dobro iskazanom voćnošću. 

Uljepšajte si ove dane i opustite se uz umjetnost boja, okusa i mirisa vinarije Krauthaker.

Web shop

Više informacija

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije