Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Turistička patrola

Kada kušate prvi zalogaj, jasno vam je zašto svi hrle u Leut

Uz čašu dobroga vina, na prelijepoj terasi uz more, nema ništa boljega no uživati u specijalitetima od svježe ribe, školjaka, rakova.
21. kolovoza 2020. u 14:24 0 komentara 367 prikaza
Foto: Marina Borovac
Pogledajte galeriju 1/3

Nema valjda svjetske “face” koja je došla na krajnji jug Hrvatske, u Cavtat, a da nije svratila u “Leut”, restoran koji je obitelj Bobić otvorila još 1971. Ručali su tu tajlandska princeza Bajrakitiyabha, frontmen grupe U2 Bono Vox, vlasnik Zare Amancio Ortega... o čemu svjedoče zidovi puni fotografija poznatih s vlasnikom Ivom Bobićem.

Steak House Župaho VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE Mora se probati odrezak koji nosi ime indijanske sjekire

Političare – domaće i strane – nećemo ni nabrajati, tek spomenimo da od hrvatskih predsjednika jedino nije bila Kolinda Grabar-Kitarović.

Zašto svi hrle u Leut? Zbog vrhunski pripremljenih jela! Uz čašu dobroga vina, na prelijepoj terasi uz more, nema ništa boljega no uživati u specijalitetima od svježe ribe, školjaka, rakova...ili pak u mesnim jelima i svježem povrću.

Osim skupih delicija, ima tu i cjenovno prihvatljivih jela, poput tjestenine s plodovima mora (69 kuna), a na godišnjem se ovdje vrijedi počastiti bogatom ribljom platom za dvoje koja stoji 270 kuna.

Ocjena

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 49

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 14

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 20

Ukupnost ponude (do 5 bodova): 5

Ukupno 98

 

intimna ispovijest
Sin popularnog ex-YU glazbenika: 'Tata je od prvih tantijema kupio Porsche, a sada meni ne želi pomoći u karijeri'
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.