Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IL CAMINO

Josipa Pavičić Berardini upustila se u kulinarsku avanturu, zavirite u njen restoran

il camino
Foto: Marko Vrdoljak
1/17
17.02.2016.
u 10:44

Jedinstven spoj ponude i ambijenta ovo mjesto čini drugačijim te predstavlja pravo osvježenje zagrebačke gastro scene

Uvijek spremna za nove izazove, poznata voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić Berardini ovoga puta upustila se u kulinarsku avanturu te tako ispunila svoj veliki san.

Svestrana Josipa, čiju pažnju već dulje vrijeme zaokuplja gastronomija, otvorila je restoran "Il camino", čiji će vas interijer osvojiti na prvu, a kuhinja zauvijek. Uređenje prostora potpisuje multitalentirani Nedjeljko Mikac Cak, dizajner interijera mnogih kultnih, popularnih i neobičnih okupljališta, koji je u ovom slučaju uspješno spojio industrijski dizajn s talijanskom tradicijom.

Na taj način, prostor u Novoj Galeriji, gdje je smješten ovaj novootvoreni restoran, odiše prostranim interijerom, toplinom i ugodnom svjetlošću, što je samo uvod u rapsodiju okusa koja očekuje posjetitelje. Recepti iz osobne kuharice Josipe Pavičić Berardini dodatno su nadopunjeni receptima prabake Talijanke, a specijaliteti poput domaćeg kruha od maslina i luka, Ravioli di casa, Olive Ascolana, variva od sipe, graha, krumpira, slanutka i kozica, bifteka, rižota, salata, pasta, brudeta od hobotnice te raznih vrsta deserta, uz vrhunska hrvatska i talijanska vina, samo su dio onoga čime će šarmantni "Il camino" zadovoljiti i najveće gurmane.

Ipak, ponuda na koju je vlasnica posebno ponosna je "Ružičasti slijed", menu od čije će se prodaje dio prihoda donirati udruzi Europa Donna, čija je Josipa ambasadorica, za kupnju aparata za intraoperativno zračenje žena oboljelih od raka dojke.

Jedinstven spoj ponude i ambijenta ovo mjesto čini drukčijim te predstavlja pravo osvježenje zagrebačke gastro scene.

>>Josipa Pavičić Berardini podvrgla se dvostrukoj mastektomiji

>>Josipa Pavičić Berardini: Sinovi vole moju Shrek juhu

Komentara 1

DO
dommar36
11:39 17.02.2016.

jos jedna ugostiteljica ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije