Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi broj

Jesen stiže, a s njom i novi darovi u Večernjakovim subotnjim magazinima – dar u paketu Gourmet i Večernji list

Gourmet i Večernji list
Foto: VL
13.09.2017.
u 15:33

Dr. Oetker i Večernji list u subotu vam daruju Pikant fix za ajvar – mješavinu začina za jednostavnu pripremu ukusnog ajvara

Treća subota u mjesecu rezervirana je za novi Večernjakov Gourmet, a u njemu vas čeka prava jesenska poslastica. Uživajte u raskoši koju nudi ovo godišnje doba, a jedno je sigurno: neće vam biti dosadno! Ako ste "šumski" tip, svakako obratite pozornost na vrganje – oni su zvijezde kuhinje potkraj ljeta, a recepti koje smo vam pripremili vašem će nepcu pružiti pravu gozbu!

Zimnice nikad nisu bile popularnije – naučite ih pripremati kao što su ih pripremale vaše bake jer su apsolutni trend pa pročitajte prijedloge čime možete napuniti svoje staklenke da bi okusni pupoljci bili zadovoljeni i u hladnim mjesecima.

I dok smo cijelo ljeto uživali u ribama i morskim plodovima, pružite šansu i kontinentu pa uživajte u pastrvi – nemasnoj te hranjivoj ribi koja će vas oduševiti fantastičnim okusom. Nakon slanog, dolazi red na slatko, a što bolje opisuje jesen od opojnog mirisa svježe ispečene štrudle? Napravite štrudlu od jabuka ili savijaču od krušaka te dopustite da vas odvede u djetinjstvo!

A što je bolji uvod u jesen od ukusnog ajvara? Uz novi broj Gourmeta pripremili smo fantastičan dar: Dr. Oetker Pikant Fix za pripremu ajvara – neka vaša zimnica bude najbolja uz Dr. Oetker superpomagače. Riječ je o idealnoj mješavini začina s aromama za pravi domaći ajvar, uz koje će priprema omiljenog jesenskog dodatka biti potpuno pojednostavljena, a ajvar nikad ukusniji!

Stoga ne propustite otići na kioske u subotu po svoj primjerak paketa Gourmet i Večernji list i osigurajte si dar za ukusni ajvar.

P.S. Požurite se jer količine su ograničene!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije