Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hm...jutarnji seks

Je li u redu probuditi partnera zbog seksa?

seks, zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
1/7
04.11.2017.
u 19:21

Posebno se preporuča partnerima koji su dugo i vezi ili braku kako bi unijeli nešto novo u svakodnevnicu

Započeti dan seksom zvuči kao odlična ideja. Posebice kada je sasvim neočekivano. Jedan je od najboljih načina za buđenje, složit će se mnogi. No, na što trebate misliti? 

Stručnjakinja za seks Annabelle Knight rekla je za Metro kako je jutarnji seks odličan izbor za započeti dan, no da je potrebno imati na umu da pustite partneru da se malo razbudi, ode u wc ako treba i sl. Jutarnji, neočekivani seks, može napravioti čuda za vaš odnos, otpuštaju se serotonin i oksitocin zbog kojeg ćete blistati čitav dan. Osim toga, spriječit će nastanak glavobolje i ojačati imunitet. 

Posebno se preporuča partnerima koji su dugo i vezi ili braku kako bi unijeli nešto novo u svakodnevnicu, a jutarnji seks svakako će dodatno učvrstiti vaš odnos i donijeti svježinu za koju ste možda već odavno pomislili da se neće vratiti. 

Razgovarajte sa svojim partnerom o seksu, doznajte unaprijed bi li mu se svidjela ideja buđenja uz seks ili bi radije prije oprao zube i sl. To su detalji o kojima mnogii ne vode računa, a trebali bi jer bi to mogao biti razlog zašto bi netko odbio jutarnji seks...

Pogledajte i video:  4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

Komentara 4

PR
pritiskovic
05:33 05.11.2017.

Što ljudi vide u tom sexu pojma nemam i to još ujutro!?

DU
Deleted user
06:42 05.11.2017.

Ja mislim da to nije loša ideja. Ovisi kakvog partnera imate. Ako ste sa nekim tko je osjetliv na nočna buđenja, buku, svijetlo i tko često prigovara i od muhe dela slona e onda nije dobra ideja. .... Najbolje je kad imate partnera koji voli izazove, kome je jako stalo do vas i netko sa pozitivnijim karakterom. Meni nebi smetalo da me partnerica usrred noči poželi se k sat, bilo bi mi drago iuzbuđenje je veće to raditi noču.

BE
beitsche
20:33 04.11.2017.

Svaka cast..//////////,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije