Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa bez kondoma

Zbog ovih je odgovora na testu iz seksualnog odgoja postala hit na društvenim mrežama

test iz seksualne edukacije
Imgur
02.11.2017.
u 08:21

U testu "Prigovori protiv kondoma" tražilo se od učenika da navedu prigovore koje bi im mogao uputiti njihov partner.

Mariah Friedman kao 14-godišnja djevojčica suspendirana je iz škole zbog odgovora koje je napisala u testu na satu seksualnog odgoja o mogućim izgovorima koje će muškarac izgovoriti samo da tijekom seksualnog odnosa ne upotrijebi kondom.

"Prije dvije godine, moja tada 14-godišnja sestra suspendirana je zbog ovih odgovora. Ponosna sam na nju", napisala je 21-godišnja Jordan koja je pronašla fotografiju tog testa svoje sestre i odlučila je nakon dvije godine objaviti je na društvenim mrežama. 

Ubrzo je taj post postao pravi hit i pregledan je tri milijuna puta. U testu "Prigovori protiv kondoma" tražilo se od učenika da navedu prigovore koje bi im mogao uputiti njihov partner. Tako je na prigovor "Kondomi su odvratni, tako su neuredni. Mrzim ih", Mariah odgovorila: "I bebe su."

Na izgovor "Samo ovaj put, tako se rijetko seksamo", odgovorila je: "Sad znaš zašto", a na "Nemam kondom sa sobom", napisala je "Nemam ni ja vaginu sa sobom".

Na izgovor "Kondomi nisu ugodni za nošenje", Mariah je napisala "Nije ni trudnoća", a na prigovor da su kondomi skupi, učenica je napisala da su i bebe skupe te da je skupo i liječenje spolno prenosivih bolesti. 

VIDEO 4 mjesta na njezinu tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa:

 

Komentara 4

ME
Menjik
10:40 02.11.2017.

Clanak lijepo prikazuje kvalitetu novinarstva vecernjeg lista. Vi mislite da samo balavci citaju online izdanje vl-a, pa mozete ovakve bezvezarije objavljivati? Ja sam prije kupovao tiskano izdanje vl-a dok nisam vidio u sto ste se pretvorili na portalu. Jadno da nemoze biti jadnije kakvo ste zutilo postali.

DU
Deleted user
23:05 02.11.2017.

Zalosno a ne smjesno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije