Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROLJEĆE U HRVATSKOJ

Izađite u prirodu i prepustite se prvim proljetnim zrakama sunca

Opatija
12.04.2010.
u 09:11

Nadolazeći vikendi sigurno će pomoći nestrpljivima da lakše dočekaju godišnji odmor.

PROLJETNO SPA BUĐENJE
Nešto mirniji proljetni odmori očekuju vas u Opatiji. Ljepotica Kvarnera poželjna je vikend-destinacija, a njezini hoteli pozivaju goste da se opuste i uživaju tijekom travnja. U Grand hotel Adriatic 4* pripremili su Adriatic SPA pakete za razdoblja 9.4.-15.4., 18.4.-21.4., 23.4. - 30.4., a koji uz uslugu 2 polupansiona uključuju i koktel dobrodošlice, slobodan ulaz u kasino te korištenje SPA programa 4 sata dnevno (bazen s toplom morskom vodom, whirlpooli, finska sauna, turska kupelj, kneipp, aromatizirani tuševi za hlađenje, topla klupa, relaks zona – mediteranski čajevi i košara s voćem, terasa za sunčanje). Cijena paketa po osobi iznosi 602 kune u dvokrevetnoj sobi. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 146 kn po danu.

Info: www.millenium-tours.hr

RIMSKO-REKREACIJSKI PROGRAM
Budite na tragu Rimljanima, započinite dan pun iznenađenja. Ispunite vikend aktivnim boravkom na svježem zraku uz poduku jahanja na rasnim konjima, uživajte u doručku u rustikalnom vinskom podrumu i bogatom ručku u Vinskoj kleti, a potom potaknite borbeni duh i okušajte se u streličarstvu ili se jednostavno prošetajte imanjem. U  dućanu delikatesa Libertas pronađite autohtoni suvenir ili domaći specijalitet koji ćete ponijeti kući.
Polasci su: 10.4., 1.5., 3.6. i 25.6.  Cijena jednodnevnog izleta iznosi 415 kuna po osobi. Izlet uključuje rimski doručak, zagorski "slow food" ručak, jahanje i poduku iz jahanja na uređenom jahalištu uz instruktoricu i streličarstvo, razgled vinskog podruma, stručno vodstvo te organiziran autobusni prijevoz iz Zagreba.

Info: www.orbis.com.hr

TJEDAN U HOTELU COLENTUM
Posebna ponuda za boravak u hotelu Colentum 3* u Murteru od 1. do 8. svibnja osim cjenovne pogodnosti, pri čemu za 7 noćenja plaćate 6, uključuje i dodatni popust “first minute”. Cijena 7 noćenja s uslugom polupansiona iznosi od 1377 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi na morskoj strani s balkonom. Ista cijena vrijedi i u terminu 24.4.-1.5.

Info: www.kompas.hr

PRIPREMITE SE ZA RAFTING VIKENDE
Ako savršeni vikend zamišljate u prirodi, uz vodu i na vodi, u društvu prijatelja uz maksimalnu dozu adrenalina, onda se pripremite za nadolazeću sezonu raftinga! Već za 300-tinjak kuna po osobi možete se spustiti dionicom dugom 14,5 km. Cijena uključuje ulaznicu u Park prirode Velebit, osiguranje, potpunu zaštitnu opremu te stručnog voditelja. Vožnja prosječno traje dva i pol do tri sata.

 Info: www.orbis.com.hr

ALL INCLUSIVE ODMOR
Ponos sjeverne Dalmacije, grad Zadar, uz bogatu povijesnu baštinu ponudit će i mnoštvo ideja za izlete u regiji. Ne propustite svibanjski aranžman hotela Donat 3* za boravak od 29.4. do 3.5. koji uključuje uslugu 3 all inclusivea (bogat buffet-doručak, ručak i večera, uključeno piće uz obroke: stolno vino, pivo, voda, bazalkoholno piće), piće od 10 do 22 sata na All inclusive baru, glazbenu večer 1. svibnja i zabavu za djecu. Cijena za rane rezervacije 702 kn po osobi.

Info: www.generalturist.com

AKTIVNI VIKEND NA OTOKU
Posjetite Mljet, naš najljepši i najšumovitiji otok, jedan od najatraktivnijih i kulturno-povijesno najzanimljivijih bisera Mediterana. Smještaj potražite u hotelu Odisej 3*. Cijena prvosvibanjskog paket-aranžmana iznosi 880 kn po osobi, a uključuje uslugu 4 polupansiona u dvokrevetnoj sobi, izlet na otočić sv. Marije, pješačku turu na brdo Montokuc, te tradicionalnu mljetsku večeru. Obavezna ulaznica za Nacionaln park Mljet nije uključena u cijenu, a iznosi 90 kn po osobi jednokratno.

Info: www.vmd.hr

NIZ SEDRENIH BARIJERA
Posjet nacionalnim parkovima uvijek je interesantan, a ugodne temperature i procvjetala priroda (još uvijek bez turističkih gužvi) čine proljeće jednim od najljepših trenutaka za uživanje i svojevrstan bijeg iz grada. Posjetite Plitvička jezera i uvjerite se u njihovu ljepotu. Organizirani polasci na jednodnevni izlet u Rastoke i u NP Plitvička jezera su 2. svibnja i 5. lipnja. Cijena izleta po osobi je 210 kn i uključuje autobusni prijevoz iz Zagreba, razgled Rastoka uz vodiča, ulaznicu za NP Plitvice te vožnju vlakićem i brodićem u parku. Cijena izleta za djecu do 7 godina je 180 kn, a za mlade od 7 do 18 godina 190 kn.

Info:  www.samoborcek.hr

POVIJESNI DVORCI ZAGORJA
Obiđite neke od najpoznatijih dvoraca koji krase brežuljke Hrvatskog zagorja. Na jednodnevnom izletu 8. svibnja obići ćete Jelačićeve Nove dvore, dvorac Oršić u Stubici te jedan od najatraktivnijih i najbolje očuvanih dvoraca u Hrvatskoj – dvorac Trakošćan.
Cijena izleta je 220 kn po osobi, a uključuje autobusni prijevoz s polaskom iz Zagreba, ulaznicu u dvorac Trakošćan i dvorac Oršić u pratnji kustosa, te ručak i pratitelja tijekom putovanja.

Info: www.samoborcek.hr

PROLJETNA KRSTARENJA JADRANOM
Krstarenje je idealna prilika za to da na jednom putovanju posjetite više interesantnih destinacija. Ne bježite u svijet već upoznajte čari Kvarnera i zavirite u živote gradova na otocima dok kristalno čisto more jednostavno poziva na kupanje, možda samo hrabrije.
Uživajte na drvenom jedrenjaku koji će oploviti otoke Krk, Rab, Pag, Dugi otok, Ilovik, Lošinj i Cres. Polazak je iz Opatije. Krstarenje u terminu 29.5.-5.6. stoji od 3225 kn po osobi. Uključuje uslugu polupansiona.  Boravišna pristojba, lučke pristojbe i ulaznica za Nacionalni park nisu uključene u cijenu – plaćaju se na licu mjesta.

Info: www.generalturist.com

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije