Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne podnosi njegove laži

'Imamo odličan i divlji seks, ali želim njegovoj supruzi priznati sve jer mi je dosta njegovih laži'

shutterstock
30.06.2020.
u 22:27

Jedna djevojka ima probleme sa svojim ljubavnikom pa je za savjet tražila psihoterapeutkinju Deidre.

- Moj ljubavnik stalno laže, ali seks je toliko odličan da mu sve opraštam. Upoznali smo se u baru prije devet mjeseci i rekao mi je da je slobodan, ali da radi izvan grada. Pričali smo online i rekao mi je kako voli pričati i provoditi vrijeme sa mnom. No onda je odjednom nestao i nismo se čuli dva mjeseca. Odjednom mi se javio i pitao da se nađemo, kada mi je objasnio da ima partnericu i dva sina od 4 i 8 godina. Rekao mi je da je skrivao istinu jer je znao da će me povrijediti. Tada smo započeli aferu, ali on ne želi ostaviti svoju obitelj zbog mene - rekla je za The Sun.

Odlučili su da će krenuti dalje sa svojim životima, ali onda joj se on ponovno javio i rekao da je lagao i da zapravo ima sinove od 20 i 22 godine te da je otišao od doma. Obećao joj je da joj neće više lagati i proveli su odličan vikend zajedno. No kada su otišli, rekao joj je da ima ogromnu odluku za donijeti, ali nije rekao u vezi čega. Od tada nije čula za njega i sada razmišlja da se javi njegovoj supruzi i sve joj prizna.

- Ovo je bilo jedno teško iskustvo, pogotovo jer vam je karantena smanjila mogućnosti da se maknete od njega. Pomoći će vam da nastavite dalje sa životom i zapamtite da ste sretni što ste izbjegli odnos s njime. Samo zamislite kakav je život za njegovu suprugu i djecu. Ona vrlo vjerojatno zna što se događa pa je nemojte kontaktirati. Sljedeći put kad vam se javi s još jednom pričom, recite mu da je gotovo, odgovorila joj je Deidre.

Pogledajte zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla:

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar mikioni
mikioni
08:38 01.07.2020.

ova kardinalna vijest bitno ce utjecati na dalji tok moga zivota

ST
Strider88
06:15 01.07.2020.

Plus ovaj Večernji list šta to objavljuje, katastrofa, registrirao sam se tu da vas popljujem, ove novine su moji roditelji kupovali, da vas sad vide, okrenuli bi se u grobu!

VH
volim.hrvatsku65
23:11 30.06.2020.

Tina , daj javi se da te ja ispr.....cim , imati ces o cemu pisati godinu dana, .... Ono sto cu ti raditi ne mozes niti zamisliti... Ako imas dobru prijatiljicu, mogu i nju ... Vidim da si opsjednuta perverzijama ,.. Vjeruj mi , biti ces zadovoljna... PS - to vrijedi , ako si mlada , lijepa i zgodna....., ali ako si akrap , NISTA OD TVOGA ZADOVOLJSTVA, .... Probaj s 2 colnom cijevi !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije