Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz vruće ritmove salse

Igor Barberić, Diana Viljevac, TWINSI i Nina Mia Čikeš uživali na Havana Club Mojito Embassy radionici

Havana Embassy Club mojito
Foto: PR FOTO
1/10
10.07.2016.
u 14:04

Vrhunski Havanini koktel majstori pretvorili su se na jednu večer u prave „cantinerose“ – kubanske koktel umjetnike koji su svim znatiželjnicima otkrili koji su sve sastojci potrebni za jedan od najstarijih kubanskih koktela - mojito.

Visoke temperature, salsa i mojito – idealna su kombinacija za savršenu ljetnu večer, a upravo se takva održala na prepunom zagrebačkom Strossmayerovom šetalištu u sklopu popularnog „Ljeta na Strossu“. Na jedinstvenoj Havana Club Mojito Embassy radionici Zagrepčani su naučili kako izraditi autentični mojito na kubanski način uz Havana Club 3 Años rum. Među brojnim ljubiteljima kubanske kulture bili su koreograf Igor Barberić, novinarka i voditeljica Edita Misirić Vrkljan sa suprugom Javorom Vrkljanom, voditeljica Barbara Radulović, trener Mario Valentić, glumica Mirna Medaković, arhitektica Nina Mia Čikeš, dizajneri Twins i Diana Viljevac, dr. Igor Štagljar i mnogi drugi. 

Vrhunski Havanini koktel majstori pretvorili su se na jednu večer u prave „cantinerose“ – kubanske koktel umjetnike koji su svim znatiželjnicima otkrili koji su sve sastojci potrebni za jedan od najstarijih kubanskih koktela - mojito. Svaki pravi „cantinero“ razumije da je temelj pravog, izvornog mojita Havana Club 3 Años rum pomiješan sa sokom od limete, gaziranom vodom i metvicom, zaslađen smeđim šećerom te rashlađen kockicama leda. 

Tijekom senzualne kubanske večeri mirisi i okusi Kube u potpunosti su zavladali Strossom u čemu je uživala i voditeljica Barbara Radulović: „Havana Club svake godine dovodi dašak Kube u Zagreb i razbudi ga. Ovo je jedinstveni događaj na kojem se u potpunosti može osjetiti kubanska atmosfera i na jednom mjestu doživjeti sve elemente tog egzotičnog načina života.“ Posjetitelji su ispijali osvježavajuće koktele i uživali u zaraznim ritmovima grupe Cubismo. Uz profesionalne salsa plesače, na ples su pozivali i Mario Valentić i Mirna Medaković, poznati po svojoj ljubavi prema kubanskim ritmovima.

>>Vrući kubanski ritmovi vraćaju se na Stross

Komentara 1

UZ
UDBA_ZAGREB
14:29 10.07.2016.

Tko je Igor Barberić? Tko je Diana Viljevac? Tko je Nina Mia Čikeš? Aha, pardon, to su samoprozvane veličine u svojim profesijama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije