Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maštovito

Idealan partner prema – sastojcima salate

salad match
15.09.2010.
u 17:30

Ljubav ide kroz želudac, a neki to znaju dobro iskoristiti.

Poznata je uzrečica da ljubav ide kroz želudac, ali jedna je hongkonška tvrtka, poučena iskustvom, na tome utemeljila svoj novi posao. Vlasnici restorana Just Salad, u kojem posjetitelji mogu sami složiti salatu po svom ukusu, napravili su internetsku stranicu za spajanje samaca na osnovi njihovih ukusa i zdravog načina života.

SaladMatch.com je, tvrde vlasnici, a prenosi britanski Independent, uglavnom čista zabava, no tko zna kakva se ljubav može roditi među redovitim posjetiteljima ovog restorana.

Ako želite, naime, pronaći svog idealnog ''salatnog partnera'' stranica će vam ga naći uzimajući u obzir koji od restorana posjećujete, kada ga posjećujete te koje sastojke volite u salati.

Čak i ako veza ne uspije, ovako možda možete pronaći idealno društvo za ručak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije