Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1000 dana proljeća

Hrvatski putopisac nakon 5 godina putovanja odlučio odati svoje tajne

Foto: ''
1/3
07.04.2014.
u 12:28

Osim digitalnog i tiskanog primjerka „1000 dana proljeća“, potencijalni donator može izabrati uokvirene fotografije sa dugogodišnjeg putovanja iz različitih krajeva svijeta

Hrvatski putnik, putopisac, bloger i nesuđeni osvajač „najboljeg posla na svijetu“ Tomislav Perko, pokrenuo je crowdfunding kampanju za svoj putopis „1000 dana proljeća“ u kojoj planira prikupiti oko 40.000 kuna koliko mu je potrebno za prijevod, uređenje, lektoriranje, prijelom i tisak 1000 primjeraka.

Ovakav model „grupnog financiranja“, u kojem se putem Internet platforme Indiegogo opisuje i promovira Tomislavov idejni projekt samostalnog izdavanja putopisa, daje priliku potencijalnim kupcima, pretplatnicima i donatorima da ga zajedničkim radom i ostvare. Kao znak zahvalnosti za pomoć u samoizdavaštvu, Tomislav će svakom donatoru u kampanji ponuditi neku od nagrada,, koje će distribuirati po završetku kampanje, 9. svibnja 2014.

Osim digitalnog i tiskanog primjerka „1000 dana proljeća“, potencijalni donator može izabrati uokvirene fotografije sa dugogodišnjeg putovanja iz različitih krajeva svijeta, ručno izrađene pletene narukvice čime direktno pomažete i sirotištu Mali Dom u Keniji. Posebnu zahvalu, instrument ukulele koji ga je pratio svo vrijeme dok je bio na putu, dobit će osoba koja se odluči za veću donaciju.

„1000 dana proljeća“ knjiga je u kojoj se Tomislav osvrće na pitanja koja zanimaju svakog putnika prije i tijekom putovanja.

Putopis "1000 dana proljeća" trebao bi biti tiskan u svibnju nakon čega će Tomislav krenuti na promociju knjige diljem Hrvatske i to autostopom. Ukoliko se odlučite pomoći realizaciji ovog projekta i rezervirati svoj primjerak, uključite se u Indiegogo kampanju: http://igg.me/at/1000daysofspring

>> Večernjakov bloger vodi u izboru za posao s plaćom od 100.000 dolara!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije