Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična polica

Hoteli se odsad mogu osigurati od negativne reputacije

'Dubai\'s three most prominent architectural icons, Burj an-Arab Hotel (L), Jumirah Hotel (R) and Burj Dubai (C), are seen along the coast of Dubai, on December 21, 2009.  Dubai\'s heavily-indebted gr
'MARWAN NAAMANI'
13.10.2011.
u 13:32

Osiguranje će u slučaju propusta hotelu isplatiti do 34 milijuna dolara, ovisno o nastaloj šteti.

U svijetu moderne tehnologije gdje se dobre vijesti brzo šire, a loše još brže možete samo zamisliti koliko loša vijest može našteti. To dobro znaju hoteli kojima je loša reputacija donijela velike poslovne gubitke.

Zato je stvorena polica osiguranja "Hotel Reputation Protection 2.0" koja osigurane hotele štiti od lošeg PR-a. U slučaju da u hotelu netko od gostiju umre, otruje se hranom što je u velikom postotku odgovorno za probleme sa želucem ili  pak doživi nezgodu u kojoj ostane invalid, nova polica osiguranja sve to pokriva.

Ova polica također štiti hotel od loših novinskih napisa, blogerskim tekstova i kritika na društvenim mrežama, a u slučaju da ne uspije zaštiti hotel kako obećava, tada su dužni isplatiti do 34 milijuna dolara, zavisno od nastale štete.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije