Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena vlasnika

Hotel Krasno preimenovan u Prekrasno

rajko
Rajko Polić
30.08.2013.
u 17:42

Hotel, koji se sada zove Prekrasno, impozantno dominira prostorom pa i nad svetištem kojem tradicionalno hodočaste tisuće vjernika.

U tijeku je promjena vlasničke strukture dosadašnjeg hotela Krasno (vezana za obitelj bivšeg župnika) u jednom od najpoznatijih svetišta Majke Božje i planinskom, šumarskom i turističkom mjestu na 1000 m/nm, poznatom još po izvornom ličkom siru Tomaić, ličkoj travarici i po tome što s plećatog Velebita jednim okom gleda na more a drugim na Gacku dolinu.

Hotel, koji se sada zove Prekrasno, impozantno dominira prostorom pa i nad svetištem kojem tradicionalno hodočaste tisuće vjernika. Novi su (su)vlasnici Dalmatinci naturalizirani u Zagrebu, odvjetnici Ante Klarić i Josip Saraga s inovativnim ambicijama povezivanja planinskih i morskih sadržaja te kompletiranja ponude od autohtone kuhinje do društvenih sadržaja sve raširenijih po svjetskim turističkim centrima. Formula, spavaj na planini kupaj se u moru svakako je najzanimljivija u vezi klimatskih promjena i prevelikih vrućina.

- Mi želimo ponuditi potpunu okrjepu tijela i duha blagodatima koje naši gosti ovdje imaju, poručuju iz Prekrasna, ali i kategorizacijom i novim sadržajima, koji provlače turiste.

 >> U Krasnom održano natjecanje u pripremi lovačkog gulaša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije