Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala mnoge

Gošću na vjenčanju zamijenili za mladenku: 'Zar ne zna što se ne smije nositi?'

Reddit
01.02.2022.
u 14:20

Korisnici društvenih mreža ostali su šokirani odabirom haljine te rekli kako ne bi podnijeli ovakvo ponašanje na vlastitom vjenčanju

Kada su vjenčanja u pitanju, postoji jedno dobro poznato pravilo – izbjegavajte bijelu pod svaku cijenu osim ako nije drugačije rečeno. No, jedna gošća je zanemarila dugogodišnju tradiciju te se pojavila u uskoj svilenoj bijeloj haljini na vjenčanje svoje prijateljice.

Na Redditu, buduća mladenka iz Ujedinjenog Kraljevstva objasnila je kako je gledala sale za vjenčanja kada je naišla na šokantnu fotografije žene koja nosi svadbenu haljinu do poda. Kako bi razjasnila sve nedoumice, napisala je: “Ovo nije mladenka!”

Foto: Reddit

Pitanja koja ne biste trebali postavljati mladencima kojima idete na vjenčanje:

1/7

I, kako prenosi The Sun, mnogi su ostali šokirani odabirom haljine te otkrili kako ne mogu zamisliti da takvu gošću imaju na svom vjenčanju.

“Mislila sam da se radi o mladenci, već sam bila spremna komentirati da izgleda nevjerojatno. Ovo je strašno!”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Čaša merlota će se lijepo pojaviti na toj haljini.”

"Nošenje bijele/krem haljine bilo kojeg stila je tabu na vjenčanjima, osim ako mladenka izričito ne zamoli bliske ženske članove obitelji da nose bijelo (vjerujem da je to južnjačka stvar). To se jednostavno ne radi! Bez obzira koliko vam haljina dobro stoji!", glasio je jedan komentar.

Kada je jedna osoba pitala iz znatiželje kako znaju da dotična žena nije mladenka, žena je objasnila: "Nekoliko stvari, u njezinoj objavi natpis je bio zahvaljivanje mladencima na pozivu. Osim toga, u njezinoj grupi fotografija bila je i snimka stvarne mladenke koja ulazi na prijem s mladoženjom."

Umjetnica izrađuje minijature setova serija i filmova od Prijatelja, preko Harryja Pottera do Jurskog parka. 😍

Komentara 3

RB
Rastu Brojke
17:07 01.02.2022.

Ovaj užasni događaj me toliko šokirao da sam se morao ulogirati i ostviti ovaj komentar.

MO
montello
12:16 02.02.2022.

Napravila show

DU
Deleted user
15:11 01.02.2022.

Sve češće je takvih, vrijeme je da se to liberalizira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije