Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno?!

Djevojka (17) je pala vozački ispit bez da je upalila automobil, a razlog je nevjerojatan...

Hrvoje Jelavic/Pixsell
31.01.2022.
u 15:22

Razlog pada je nevjerojatan i mnogi su, s kojima je podijelila ovu vijest, ostali šokirani.

Djevojka (17) iz Lancashirea u Engleskoj pala je vozački ispit, a da nije stigla ni upaliti automobil i krenuti s vožnjom, prenosi LADbible.

Razlog pada je nevjerojatan i mnogi su, s kojima je podijelila ovu vijest, ostali šokirani.

Naime, kada je ispitivač sjeo u automobil primijetio je komadiće gumice za brisanje ispod svojih nogu i srušio djevojku jer je "automobil bio prljav i nespreman za vožnju".



Najgore je, priča njezin otac Paul Turner, što automobil uopće nije njezin već od ispitivača kojima su ostali tragovi gumice jer su brisali nešto u svom zapisniku prije njezinog ispita. "Nije kao da su bile prazne konzerve ili smeće posvuda... Cijela situacija je suluda. Raspravljali su se 10 minuta, ali nije popustio. Pala je ispit bez da je uopće vozila. Bila je žalosna i u suzama, a nije uspjela dobiti ni povrat novca koji je tražila jer priliku za ispit praktički nije ni dobila."

Osim što je vozački ispit u Engleskoj trenutno 64 funte, odnosno 600 kuna, Paul kaže kako se na isti čeka mjesecima što otežava samo polaganje jer prolazi puno vremena bez vožnje. "Moja kći je toliko štedjela za ovo, baš je nepravedno."

Iz agencije za vožnju i sigurnost vozila (DVSA UK) dali su izjavu za medije: "Izdane su smjernice da se automobili koji se koriste na vozačkim ispitima moraju očistiti prije testa kako bi se smanjila mogućnost zaraze koronavirusom. To se mora poštivati."

Genijalan način da sami lako očistite sjedala u autu

1/7
Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
15:32 31.01.2022.

Kakve veze ima britanka sa hrvatskim vozačkim dozbolama na fotografiji?

BL
BlokiraniVL
16:09 31.01.2022.

Auto je od auto škole, a ne od djevojke koja polaže ispit. Ti englezi po nekad nisu normalni, fakat.

Avatar horuk
horuk
16:09 31.01.2022.

Ja bi se odmah izselio u Irsku, tamo nema nepravde i svi puno zaradjuju a malo rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije