Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČA O LJUBAVI I HRANI

Gastro i glazbena poslastica za srebrni jubilej najpoznatijeg cateringa u Zagrebu

Zvona catering
Foto: Zvona catering
26.11.2019.
u 13:45

Proslava 25 godina rada Zvona cateringa okupila je brojne poznate i ljubitelje dobre hrane u zagrebačkoj Laubi.

Srebrni jubilej nije mala stvar, bilo da se radi o braku ili obljetnici osnutka, a upravo to je bio slučaj ovog četvrtka, 21.11., u Laubi. Veliki rođendanski tulum, proslava 25 godina postojanja i uspješnoga rada Zvona cateringa, okupio je na jednom mjestu prijatelje, gastro znalce i ljubitelje dobre hrane.

Foto: Zvona catering

Ova dobro poznata obiteljska tvrtka organizirala je domjenke za neke od najpoznatijih događaja u hrvatskoj povijesti, poput organizacije svečanog domjenka za visoke dužnosnike kada je Hrvatska ušla u članstvo EU, proslave Dana neovisnosti USA ambasade i razne druge velike evente. A sada je izazov bio još veći, kako uveličati svoju proslavu i pokazati svima zašto se mali obiteljski posao u četvrt stoljeća prometnuo u prvi izbor mnogih mladenaca, korporativnih evenata i privatnih proslava.

Uz tu odgovornost, dodatni izazov je bio kako zadovoljiti sve goste i uzvanike, neke od najboljih hrvatskih chefova, ljubitelje dobre hrane, novinare, gastro blogere, ugledne klijente iz poslovnih krugova i brojne poznate Hrvate. U posebno uređenom ambijentu zagrebačke Laube gosti su uživali u veličanstveno serviranim i ukusnim delicijama, na stolovima koji su izgledali kao prava mala umjetnička djela, koje su za ovu večer slavljenici pripremili s posebno puno truda i pažnje.

Foto: Zvona catering

Gosti su bili oduševljeni punktovima na temu sira, mesa, povrća i vege jela, ribe, slatkog stola i stola s tortama ali i posebnih „signature“ finger food rukotvorina koje su posluživali iz ruku. Jela su se nizala na nekoliko velikih stolova i s obzirom na zavidnu razinu kreativnosti pri služenju i uparivanju okusa, najveći problem za goste je bio od kuda početi?

Foto: Zvona catering

Osim hrane i pića, dobru atmosferu zagrijao je Ante Gelo s bendom u kojem su nastupili Iva Ajduković i Alen Đuras. Kao šlag na rođendanskoj torti nastupila je glazbena diva Nina Badrić i pri tome otpjevala svoje najveće hitove uglas s publikom.

Zvona catering
1/7

Kažu da jedna slika vrijedi tisuću riječi, a svaka od ovih slika može ispričati predivnu priču. Ako želite dašak ovakve atmosfere i na vašim proslavama, posjetite Zvona catering, ispričajte im svoju priču i dopustite da uveličaju vaš poseban dan posebnim jelima i usluzi koje ćete pamtiti do kraja života.

Sadržaj omogućio Zvona catering

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije