Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUĆA KONJAKA PROSLAVILA ČETVRT MILENIJA U ZAGREBU

Francuska priča o strasti, ljubavi i najboljem konjaku

hennesy
Foto: Laurusdan.hr
1/8
23.10.2015.
u 18:51

Kuća Hennesy obilježila je 250 godina postojanja gala partijem u srcu Zagreba

U zagrebačkoj kavani Johann Franck održano  je veliko regionalno obilježavanje 250. obljetnice kuće Hennessy. Zagreb se tako pridružio društvu svjetskih metropola koje su tijekom ove godine obilježile ovu impresivnu obljetnicu. Mnogobrojnim uzvanicima iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske obratili su se predstavnici kuće Hennessy, generalni menadžer za srednju i istočnu Europu Julian Morel i ambasador Hennessyja Jean-Michele Cochet te ih proveli kroz 250. godina avanture i velikog putovanja ove luksuzne kuće uz prekrasne projekcije oblikovane 3D mappingom.

Note i harmonije oduvijek su bile strast obitelji Hennessy pa su tako brojni uzvanici bili u prilici uživati u toj strasti uz nastupe glazbenih perjanica regije, slovenske vokalne senzacije Perpetuum jazzile, Tonyja Cetinskog i Željka Joksimovića. Ova dvostoljetna priča, uspjeh koji traje već osam generacija, prilika je za kuću Hennessy da se zahvali svima onima, koji su u prošlosti, ali i sadašnjosti, iskovali uspjeh na pet kontinenata.

– Kuća Hennessy oduvijek se brine o izvrsnosti, kontinuitetu i tradiciji, ali i otvorenosti, njegujući svu suštinu francuskog znanja. Iznimno sam sretan da je Zagreb postao dio te Hennessy priče, a još sam sretniji što su večeras mnogi uzvanici i poslovni partneri s nama da u regiji, kao i u svijetu, dostojno obilježimo ovu veliku obljetnicu! – kazao je  Jadranko Smokorović – voditelj prodaje i razvoja Moët Hennessyija za srednju i jugoistočnu Europu. Na velikom regionalnom eventu zastupnici i distributeri Moët Hennessy grupe u Hrvatskoj, Gordan Mohor i Vlado Šušak dočekali su  goste među kojim su bili Iva Balent, Milica Mihajlović, Dean Pelić,  Elizabeth Homsi,  Amira Medunjanin, Mirela Forić Srna, Đurđica Vorkapić, doc. dr. sc. Aleksandar Milenović, Vanja Mamić, Iris Androšević te mnogi drugi.

Od snažnih nota hrasta do prekrasne elegancije kašmira, uzvanici na zagrebačkom "tastingu" tako su imali prilike kušati perjanice kuće Hennessy, konjake Hennessy V.S.,  Hennessy Fine de Cognac, Hennessy X.O. te Hennessy Paradis. Upravo ovo događanje reflektira Hennessyjevu viziju o sebi i svijetu oko sebe; ukus za avangardu i privlačnost prema udaljenim horizontima.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Balkon
05:19 24.10.2015.

Jeam Beam rules...chears...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije