Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muškost pred objektivom

Fotografirala je 100 penisa i otkrila što to razlikuje muške spolne organe

penis
Thinkstock
01.06.2017.
u 19:02

Nije ovo bilo natjecanje u duljini penisa već realan pogled u različitosti jednog spola. A njih ima itekako mnogo kad je riječ i samo o ovom jednom organu, zaključila je.

Nije svaki penis isti i ne razlikuje se samo po duljini. 

Koliko su zapravo odlučila je provjeriti Laura Dodsworth koja ih je fotografirala 100 kroz svoj novi projekt koji je nazvala : Manhood. Bio je to logičan nastavak dalje, odnosno niže, nakon što je napravila sličan projekt s ženskim grudima. 

Zamolila je muškarce koje poznaje da sudjeluju u njenom projektu, a oni su upitali sve koje oni poznaju i tako se grupa muškaraca voljnih za anonimno "otkrivanje svijetu" povećavala. Nije stvar samo u fotografiranju spolnih organa, bitna je i priča koja stoji iza toga, poručila je fotografkinja Dodsworth.

Otkrila je da su neki muškarci vrlo hrabro skinuli odjeću sa sebe, dok su drugi bili izrazito nesigurni i nervozni. Puno je muškaraca vrlo nesigurno u sebe kad je riječ o njihovom penisu. Nije ovo bilo natjecanje u duljini penisa već realan pogled u različitosti jednog spola. A njih ima itekako mnogo kad je riječ i samo o ovom jednom organu, zaključila je. 

Nakon pogleda na 100 penisa muškaraca različite boje kože i dobi, uvidjela je da se, osim po duljini, njihovi penisi razlikuju poprilično i po debljini, tonusu kože, obliku, zakrivljenosti...

Mnogo je muškaraca bilo nesigurno jer nemaju često priliku vidjeti "muškost" drugih muškaraca i uvjeriti se da je njihova različitost sasvim normalna. Baš kao što postoje različiti oblici vagina i grudi kod žena. 

Komentara 7

IL
ilijan1a
21:11 01.06.2017.

Da joj pošaljem i sto prvoga...

ST
stomiovotreba
20:27 01.06.2017.

To je prava znanstvenica.

JU
jurajuric116
06:28 02.06.2017.

e to ja zovem istraživački rad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije