Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Ovo su problemi muškaraca s velikim penisom

Spavanje na trbuhu može biti nezgodno, posebno u ranim jutarnim satima kada raste razina testosterona kod muškaraca i tijekom sna dolazi do erekcije.
19. svibnja 2017. u 19:33 12 komentara 44188 prikaza
Muškarac
Foto: Thinkstock

Veći penis, veći ego. Tako barem to muškarci doživljavaju priželjkujući uvijek koji dodatan centimetar na dužinu svoje muškosti.

penis Svaki je drugačiji Ovo je 8 vrsta penisa – saznajte koji je oblik najčešći

Ipak, ne razmišljaju o tome kako poduži penis može uzrokovati i određene svakodnevne probleme.

Veličina prosječnog opuštenog penisa je negdje oko 10 centimetara, dok je prosjek u erekciji između 11 i 16 centimetara.

No, kada muškarac ima penis duljine 20-ak centimetara i više, suočen je s problemima koji mu mogu itekako omesti svakodnevnicu i ugodan život. 

Obavljanje velike nužde može biti problem kada muškarac sjeda na wc školjku i mora paziti da mu penis ne dodiruje unutrašnjost školjke. Vrlo bolna može biti i vožnja biciklom, ali i odabir hlača predstavlja svojevrsan stres. 

Spavanje na trbuhu može biti nezgodno, posebno u ranim jutarnim satima kada raste razina testosterona kod muškaraca i tijekom sna dolazi do erekcije. 

Odabir donjeg rublja može biti problem. Muškarac s velikim penisom ne može odjenuti bilo koje bokserice. One sa širokim nogavicama mogu biti neprikladne, a one s uskim mogu biti itekako neudobne. 

Pronalazak ekstra velikih kondoma za siguran seks itekako može zahtjevati višednevni trud, ali i sam seks može biti neugodan i prouzročiti bol kod žena. 

seks sasvim iskreno Spavala je s 10.000 muškaraca i otkrila ovo... Muškarac e, da... Ćelavi muškarci su uspješniji i privlačniji ženama. Razlog je jednostavan... seks Za dublju penetraciju Mislite da imate mali penis? Ove 3 poze onda su idealne za vas

VIP izdvaja za Vas