Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije lako

Ovo su problemi muškaraca s velikim penisom

Muškarac
Thinkstock
19.05.2017.
u 19:33

Spavanje na trbuhu može biti nezgodno, posebno u ranim jutarnim satima kada raste razina testosterona kod muškaraca i tijekom sna dolazi do erekcije.

Veći penis, veći ego. Tako barem to muškarci doživljavaju priželjkujući uvijek koji dodatan centimetar na dužinu svoje muškosti.

Ipak, ne razmišljaju o tome kako poduži penis može uzrokovati i određene svakodnevne probleme.

Veličina prosječnog opuštenog penisa je negdje oko 10 centimetara, dok je prosjek u erekciji između 11 i 16 centimetara.

No, kada muškarac ima penis duljine 20-ak centimetara i više, suočen je s problemima koji mu mogu itekako omesti svakodnevnicu i ugodan život. 

Obavljanje velike nužde može biti problem kada muškarac sjeda na wc školjku i mora paziti da mu penis ne dodiruje unutrašnjost školjke. Vrlo bolna može biti i vožnja biciklom, ali i odabir hlača predstavlja svojevrsan stres. 

Spavanje na trbuhu može biti nezgodno, posebno u ranim jutarnim satima kada raste razina testosterona kod muškaraca i tijekom sna dolazi do erekcije. 

Odabir donjeg rublja može biti problem. Muškarac s velikim penisom ne može odjenuti bilo koje bokserice. One sa širokim nogavicama mogu biti neprikladne, a one s uskim mogu biti itekako neudobne. 

Pronalazak ekstra velikih kondoma za siguran seks itekako može zahtjevati višednevni trud, ali i sam seks može biti neugodan i prouzročiti bol kod žena. 

Ključne riječi

Komentara 12

IB
ibiza
21:57 19.05.2017.

sveki pase negdije

AR
aris2
21:34 19.05.2017.

Očito se novinar tješi malim...

Avatar davcro
davcro
21:08 19.05.2017.

bolje imati problema sa velikim penisom nego malim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije