Naslovnica Lifestyle Gourmet

Evo kako nam je bilo na gastro dvoboju

Bio je ovo prvi u nizu gastro dvoboja Večernjeg lista, no svi prisutni potvrdili su jedno, a to je da je čin suradnje u ovom gastronomskom duelu bio puno značajniji od samog rezultata – pobjede. Ricardo se pomažući Tomislavu mogao sjetiti svojih kulinarskih početaka, a Tomislavova smjelost nikoga nije ostavila ravnodušnim.
19. srpnja 2018. u 10:54 0 komentara 85 prikaza
Gastrodvoboj
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/19

Opuštena atmosfera nije odavala dojam da se netko natječe, a to je žiriju smanjilo i napetost pri donošenju odluke. Vrućeg ljetnog dana trebalo je odabrati i namirnice koje će priču učiniti cjelovitom, a one iz recepta Ricarda Luquea ispričale su priču sljubljivanja koja je bila u skladu s Celzijusima vani.

Gastrodvoboj Gastrodvoboj Tko je bolje sljubio ananas, tikvicu i lungić?

Bio je ovo prvi u nizu gastro dvoboja Večernjeg lista, no svi prisutni potvrdili su jedno, a to je da je čin suradnje u ovom gastronomskom duelu bio puno značajniji od samog rezultata – pobjede. Ricardo se pomažući Tomislavu mogao sjetiti svojih kulinarskih početaka, a Tomislavova smjelost nikoga nije ostavila ravnodušnim.

[video: 25987 / ] gastroporuka s jaruna Postajemo metropola vrhunske hrane i pića na otvorenom

Ono što su servirali na kraju bio je ekvivalent prekrasnoj atmosferi, a baš kao što je žiri sljubljivanje lungića s ananasom i tikvicama ocijenio izvrsnim, istom ocjenom su i naši natjecatelji ocijenili ovo kulinarsko iskustvo. Ricardo je rekavši za sebe da je kuhar s dušom dao jedan novi predznak našem gastroduelu, a prije bilo kakvog gastro dvoboja ovo je bio upravo jedan takav kulinarski dvoboj - dvoboj s dušom.

VIP izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.