Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Terme Čatež

Dvadeset godina Termalne rivijere

Terme Čatež
Terme Čatež
08.02.2011.
u 11:52

U 2010. ostvarili su više od 688 tisuća noćenja te prodali 944 tisuće ulaznica za kupanje.

Terme Čatež proslavile su 20 godina svoje Termalne rivijere. Pohvalili su se odličnim rezultatima posjećenosti svojih bazena čiji je opseg jednak visini najviše slovenske planine – Triglava.

U 2010. ostvarili su više od 688 tisuća noćenja te prodali 944 tisuće ulaznica za kupanje. .

Ove će godine uložiti 10,5 milijuna eura u obnovu i proširenje hotela Terme, završetak poveznih hodnika između hotela Čatež i hotela Toplice, proširenje kampa s 20 mobilnih kućica te obnovu neiskorištenih prostora u hotelu Golf Grand Mokrice i dopunu atraktivnim wellness i ugostiteljskim programima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije