Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
piše žena na Mumsnetu

'Dva mjeseca sam u vezi s dečkom koji je super, ali se svaki dan čuje s bivšom ženom!'

Pixabay
03.04.2022.
u 20:45

On tvrdi da su 'sad konačno prijatelji' i da nema više ničeg među njima, te da je dobar sa svim svojim bivšim djevojkama.

Jedna se žena nedavno na portalu Mumsnet požalila kako se teško nosi s dobrim odnosom dečka i njegove bivše žene i s činjenicom da se njih dvoje, iako nemaju djecu, čuju baš svaki dan

- Jesam li nerazumna što mi smeta što on svaki dan priča sa svojom bivšom ženom? - pitala je i objasnila da su u vezi tek dva mjeseca i da je sve bilo super dok nije shvatila da ga bivša žena s kojom je bio deset godina svaki dan zove, iako su od njihovog razvoda prošle već pune četiri godine.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkriti će vam horoskopski znak!

1/15

On, kaže, u tome ne vidi ništa čudno i tvrdi da su 'sad konačno prijatelji', da nema više ničeg među njima, te da je dobar sa svim svojim bivšima, a i ona je od njihovog prekida u vezi s drugim muškarcem.

I dok  neki poput njenog dečka nisu u tome vidjeli ništa loše, drugi su joj savjetovali da na vrijeme razmisli hoće li joj to cijelu vezu predstavljati problem.

- Dva mjeseca veze je prekratko da kontrolirate njegove telefonske pozive ali ako vam to jako smeta, krenite dalje - poručila joj je jedna korisnica.

- Možete na to gledati kao na nešto pozitivno; jer je očito dobar tip ako je prijatelj sa svim bivšima. Ipak, ako ste ljubomorni, on nije za vas - rekla je druga, no bilo je onih kojima bi takvo ponašanje partnera isto jako smetalo.

- Ja to ne bih mogla podnijeti. Ne to što su prijatelji nego to što se čuju svaki dan, to je malo previše (osim ako je osoba posebno usamljena ili joj je potrebna podrška) - napisala je jedna korisnica, a prenosi Mirror.

Plaše se slomljenog srca: Ovi horoskopski znakovi boje se ljubavi i zaljubljivanja!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:16 04.04.2022.

ostavi ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije