Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte već danas

Otkrila odličan trik za čišćenje zagorenih tava i posuda pa oduševila mnoge: 'Izgleda sjajno!'

Facebook/TS Auris
03.04.2022.
u 07:00

Podijelila je fotografije prije i poslije, pokazujući svoju tavu koja je bila smeđa i zagorena odozdo te kasnije postala srebrna. Sada izgleda kao nova.

Tave i posude za pečenje rabe se gotovo svakodnevno, pa nije ni čudo da nakon nekog vremena postanu zagorene i crne. No jedna žena otkrila je odličan trik kako ih očistiti, a mnogi su ostali oduševljeni rezultatima

Na Facebooku je podijelila trik koji je pronašla na TikToku u kojem je pokazala kako ona čisti svoje zagorene tave uz pomoć nekoliko sastojaka koje sigurno već imate u svom kuhinjskom ormariću, piše Mirror.

Kokosovo ulje za prehranu, čišćenje, njegu... Odlični razlozi da ga imate u svojoj kuhinji

1/9

Podijelila je fotografije prije i poslije, pokazujući svoju tavu koja je bila smeđa i zagorena odozdo te kasnije postala srebrna. Sada izgleda kao nova.

Trik započinje posipanjem soli na dno posude, a zatim dodaje sodu bikarbonu i deterdžent za pranje suđa. Sve zajedno lagano izriba te pomiješa, a zatim pokrije papirnatim ručnikom, prelije alkoholnim octom te ostavi da odstoji pet minuta.

“Neke od mojih tava trebale su više ribanja jer su imale četiri godine nakupljene prljavštine na sebi, ali trik je stvarno jednostavan. I da, postoje proizvodi za čišćenje koji mogu učiniti isto, ali ovo je uporaba prirodnih proizvoda. Sretno čišćenje svima!” napisala je u objavi.

Mnogi su ostali oduševljeni rezultatima ovog trika te brzo napisali u komentarima kako jedva čekaju ga isprobati na svom posuđu. “Vidjela sam ga još prije, ali uvijek sam se pitala funkcionira li. Hvala ti na ovome!” samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Kako očistiti cijeli dom koristeći samo - limun? Pogledajte za što se sve koristi!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije