Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro pogledajte prste

Dužina vašeg prstenjaka govori puno o tome s kakvom ćete ženom završiti

šaka
Foto: Thinkstock
29.12.2017.
u 09:50

Muškarci koji imaju duži prstenjak od kažiprsta najčešće su u vezi sa ženama koje imaju obline

Ako još niste pronašli svoju bolju polovicu, dobro pogledajte svoje prste jer bi vam oni mogli otkriti s kakvom ćete ženom završiti.

Prema istraživanju koje je objavljeno u časopisu 'Journal of Personality and Individual Differences', muškarci s dugačkim prstenjakom u vezi su sa ženama s oblinama.

Istraživanje je provedeno na Medicinskom fakultetu Jagiellonian u poljskom Krakowu, a u njemu je sudjelovalo 50 muškaraca koji su u dugim vezama sa svojim djevojkama.

Muškarci koji su imali duže prstenjake od kažiprsta imaju djevojke s uskim strukom i velikim grudima, dok su za muškarce koji imaju kraći prstenjak šanse za pronalazak takve žene četiri puta manje.

– Prema našem istraživanju, muškarci s takvim prstima (dužim prstenjacima) uglavnom završavaju s atraktivnim ženama – rekla je Berenika Kuna, voditeljica istraživanja.

No, s obzirom da je riječ o istraživanju provedenom na uzorku od samo 50 osoba, moguće je da je riječ o čistoj slučajnosti. U svakom slučaju, provjerite dužinu svojih prstiju i ženu s kojom ste u vezi, odnosno braku.

Muškarci, vrijeme je da ovo naučite o ženskom tijelu

šaka
1/6

 

Ključne riječi

Komentara 7

IG
Igggy
23:23 28.12.2017.

Fantastična tema za naslovnicu nacionalnih dnevnih novina. Bravo!

BA
badger2
22:51 28.12.2017.

haha necu ni da citam..sam naslov je dobar..hahaha

Avatar tituš
tituš
10:17 29.12.2017.

Karolina Lubina, kakav prstenjak za tebe treba?? Ako treba odsjeći ću komad kažiprsta ili ću nadotegnuti prstenjak koliko treba ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije