Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVJET STRUČNJAKA

Mnoge žene pogrešno to rade! Evo prave istine o uriniranju prije seksa

Foto: Thinkstock
20.12.2017.
u 17:35

Kaufman objašnjava da bakterija za vrijeme seksualnog odnosa može ući u maternicu ...

Iako mnoge žene smatraju kako je uriniranje prije seksualnih aktivnosti dobro za njihovo zdravlje te sprečava upalu mokraćnih puteva, to ipak nije točno!

Naime, prema riječima uglednog urologa Davida Kaufmana, to može još i povećati mogućnost dobivanja vrlo neugodne upale!

On napominje kako je odlazak na toalet nakon spolnog odnosa poželjno, no upozorava da je uriniranje prije seksualnog čina opasno!

Kaufman objašnjava da bakterije za vrijeme seksualnog odnosa mogu ući u maternicu, a uriniranje nakon odnosa može ih izbaciti kako ne bi došlo do infekcije, piše Dailymail.

Pogledajte galeriju 10 seksualnih fantazija o kojima žene sanjaju, a srame se priznati:

1/11

Napominje da uriniranje prije seksualnog odnosa može imati suprotan efekt i zato, dame, nemojte urinirati prije upuštanja u stravstvenu noć sa svojim partnerom...

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar jumanji
jumanji
09:11 21.12.2017.

ima ljudi koji ovdje komentiraju a nemaju sto traziti na ovom clanku

NA
Narcis660
22:27 20.12.2017.

Prava pred blagdanska tema tj.bozicna!!! Cemu ovaki bolesni clanci i koga to uopce zanima.Puno bolje literature ima ako se netko zeli informirati vezano za uriniranje sex itd ...Katastrofa i cista nula.

Avatar ShuPac
ShuPac
09:32 21.12.2017.

Dakle uriniranje prije spolnog odnosa nije preporučljivo. OK! Može li nam novinar reći jeli uriniranje po tiskanom obliku Večernjeg lista ispred uredništva preporučljivo? Naime meni je to odlična stvar za relaksaciju; probao sam to nekoliko puta i osjećaj je fenomenalan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije