Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

Dani Okusa hrvatske tradicije – Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja

Prvi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije održavaju se od 15. - 25. 11. 2019. u više od 100 restorana diljem Lijepe Naše.
08. studenoga 2019. u 16:06 1344 prikaza
Dani Okusa hrvatske tradicije
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Zavirite u bogatu paletu hrvatskog gastronomskog blaga i za samo 75,00 kn uživajte u slijedu od tri tradicijska jela čija se priprema, u objektima nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, s ljubavlju njeguje i danas. Jela su to čiji mirisi i okusi osvajaju dušu i tijelo, a blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak.

Dani Okusa hrvatske tradicije | Autor : Promo Foto: Promo

Zajednička je to manifestacija nosioca standarda i sustava Turističkih zajednica županija koja se, nakon nekoliko lokalnih manifestacija, po prvi puta organizira na nacionalnoj razini u desetodnevnom trajanju - od 15. do 25. 11. 2019. godine. Sudjeluje više od 100 ugostiteljskih objekata s područja 11 županija. Projekt Okusi Hrvatske tradicije bavi se unapređenjem ponude tradicijskih lokalnih jela u dnevnoj ponudi ugostiteljskih objekata, umrežavanjem nosioca standarda Okusi tradicije, te sustavnim razvojem novih lokalnih turističkih proizvoda i događanja u području eno-gastronomije i kulture blagovanja u cjelini (www.okusi.hr). Manifestacija će ljubiteljima gastronomije omogućiti da u ugostiteljskim objektima nosiocima branda Okusi hrvatske tradicije po promotivnoj cijeni od 75, odnosno 95 kn uživaju u odabranom slijedu od tri tradicijska jela.

Dani Okusa hrvatske tradicije | Autor : Promo Foto: Promo

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije dvanaest je ugostiteljskih objekata koji su nosioci standarda Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja koji sudjeluju u prvim nacionalnim Danima Okusa hrvatske tradicije i u kojima za vrijeme trajanja manifestacije možete kušati u slijedu tri tradicijska jela po promotivnim cijenama - RESTORAN&CATERING ROKO, AGROTURIZAM VINIA i RESTORAN BJELOVAR iz Bjelovara, IZLETIŠTE VRATA BILOGORE iz Maglenče (Veliko Trojstvo), IZLETIŠTE NA MALENOM BRIJEGU iz Ribnjačke (Velika Pisanica), GOSTIONICA ANA iz Čazme, VILA GARIĆ iz Podgarića, BISTRO KOD BAKE i HOTEL GARIĆ iz Garešnice, KAVANA QUEEN, RESTORAN TERASA – DARUVARSKE TOPLICE i HOTEL TERMAL – DARUVARSKE TOPLICE iz Daruvara.

Dani Okusa hrvatske tradicije | Autor : Promo Foto: Promo

Potražite to zadovoljstvo i uvjerite se u njega u odabranim objektima nosiocima standarda Okusi Hrvatske tradicije – Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja.

Više informacija na: www.tzbbz.hr

Dobro došli i dobar Vam tek. Živjeli!

HTZ+bje | Autor :

Pevex
ZASUČITE RUKAVE
Proljetni mini make over: Ovog proljeća osvježite izgled svog doma
PBZ
DIGITALNO DOBA
Iz udobnosti vaše fotelje: digitalne usluge koje će vam olakšati svakodnevicu