Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZOV

Božić i veganske slastice u istoj rečenici? Dokaži se prijavom na Gastrodvoboj i osvoji vrijedne poklone Gorenja

Gastrodvoboj
Foto: VL
27.11.2018.
u 11:26

Bez koje namirnice ne možete zamisliti božićni kolač i zašto?

Možda je postala floskula, ali već zbilja znamo da volite kuhati! Atmosfere s prva dva Gastrodvoboja rado se sjećamo, a oko onog trećeg već smo uzbuđeni. Nakon jeseni stiže i zima, a dok se blagdanski ugođaj širi ulicama, razmišlja se i o božićnoj trpezi. Kolači su neizbježan dio gotovo svakog blagdanskog stola, a kako nam ne bi pao šećer, za treći božićni Gastrodvoboj pripremamo pravu malu slatku poslasticu.

Iako kalendarski jesen još traje, što se nas tiče, možemo početi pjevati božićne pjesmice, a upravo takvoj atmosferi nadamo se i 4.12. u već poznatima prostorijama Gorenje studija. Naravno, naravno, ne idemo se samo zabavljati, a ovog Gastodvoboja sretni dobitnik natječaja kuhače će ukrstiti s Igorom Barberićem. Igor je svoju karijeru gradio na mjuziklima u inozemstvu, a nakon povratka u Hrvatsku brzo je postao vodeće ime naše scene. Nije mu strana ni televizija, a plesnim koracima uvježbao je mnoge s naše estrade. Pod njegovom režiserskom palicom nastali su poznati mjuzikli kao što su Briljantin i Footloose. U režiranju je sigurno dobar, a da se dobro snalazi u kuhinji dokazao je sudjelujući u Celebrity izdanju Masterchefa gdje je stigao čak do finala. Raditi pod stresom njemu nije strano, a ide li mu bolje ples ili kuhanje – tek ćemo saznati.

O mjuziklima smo čuli, a s obzirom na Igorov životni stil, mirisi veganskih specijaliteta ono su što najčešće dopire iz njegove kuhinje. Najdraže mu je spravljati slastice, a upravo iz ta dva razloga i ovog će prosinca na našem Gastrodvoboju spremati kuglof s čokoladom i malinama, upravo na veganski način!

Igor vam je baš kul i vidite se s njime u kuhinji? E, pa ako je tako moraš nam odgovoriti samo na jedno pitanje: Bez koje namirnice ne možete zamisliti božićni kolač i zašto?

Mi već jedva čekamo, a s obzirom na to da će uskoro i vrijeme darivanja, Gorenje je za naše sudionike spremio i zanimljive poklone!

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije