Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Boho svadbeni stil na ranču uz Zvona catering

Zvona catering
Foto: Promo
1/9
19.06.2019.
u 09:00

Svadbeni party u prirodi sa zabavnim delicijama

Planirate svadbu, volite slavlja pod vedrim nebom, a sviđa vam se ležeran rustikalni ili boho stil? Onda smo sigurni da će vam se Ranch Kurilovec svidjeti! Imanje okruženo samo zelenilom potpuno odvojeno od gradske vreve i svjetala grada, savršena je lokacija za svadbu.

Ovo imanje, smješteno kraj Velike Gorice oduševit će sve kojima su dosadile klasične svadbene sale i vole prirodu. Možete birati između svadbe na otvorenom ili pak unutar nove barnwedding hale koja prima do 200 uzvanika.

Foto: Arena Hospitality Group

Na ovom imanju Zvona catering organizirat će raznolik svadbeni catering koji može biti baziran na mesnim delicijama, od predjela i narezaka, do glavnih jela uz osvježavajuće salate ali i morskim i vege i veganskim specijalitetima. Nude i domaće krekere, zanimljive bruschette dobrodošlice, burger i tacos corner, burek kao jutarnje jelo i druga trendi jela koje mladenci sve više preferiraju.

Foto: Arena Hospitality Group

Svaka proslava mora se zasladiti kolačićima i desertima, a ova catering firma će se pobrinuti za slatki stol na kojem možete imati jednostavnije slastice ali i razne kreativne slatke kreacije.

Zanimljivo je kod ovog imanja što se može ukomponirati s raznim stilovima, pa se tako uz odgovarajuće materijale na stolovima i drugim predmetima s lakoćom postiže neodoljivi boho svadbeni stil.

Ljubitelji prirode sigurno će zavoljeti Ranch Kurilovec i sve njegove čari, a mladenci će imati osebujnu svadbu u kojoj će sigurno uživati zajedno sa svojom gostima.

Photo credit:

Zvona catering
Ranch Kurilovec
Kristina Josic Photographer
Love, Food & Wedding Photography
Little Bi Wedding

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije