Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Blagdanske mješavine za omiljene kolače

Blagdanske mješavine za omiljene kolače
Foto: Promo
1/6
29.11.2019.
u 13:35

Blagdanski stol s novim Dolcela blagdanskim mješavinama bit će bogatiji i maštovitiji jer Imaš pravo na slatko!

Postoji li nešto ljepše od mirisa blagdanskih kolačića, koji se pruža kroz cijeli dom? Dolcela je pripremila slatko iznenađenje uz koje su omiljene blagdanske slastice gotove u čas posla. Blagdanski stol s novim Dolcela blagdanskim mješavinama bit će bogatiji i maštovitiji jer Imaš pravo na slatko!

Jednostavno, brzo, a tako mmmljac

Dolcela blagdanske mješavine birane su prema najpopularnijim božićnim kolačima s Coolinarike, a njihova priprema je toliko jednostavna da ne morate strepiti nad ovim malim kulinarskim pothvatom.

Neodoljive kuglice

Dolcela Truffles izvrsne su kuglice u dva okusa – kokos i čokolada. Proizvod sadrži mješavinu za tamne i svijetle kuglice te kokos brašna za uvaljati kuglice. Jednostavna i brza priprema BEZ PEČENJA idealna je za moderne domaćice. Da bi kuglice bile još ukusnije, maslac zamijenite Lino ladom Kokos ili Gold. Kuglice prema želji možete uvaljati u sjeckane lješnjake, bademe ili čokoladu. S Dolcela kuglicama probudite slastičara u vama i to bez paljenja pećnice!

Baršunasti okusi svjetski poznate slastice

Dolcela Red Velvet je poznata svjetska slastica u prepoznatljivoj crvenoj boji u kombinaciji s bijelom kremom. Pakiranje sadrži mješavinu za biskvit i mješavinu za kremu. Osim za pripremu atraktivne torte, ova mješavina može poslužiti i za pripremu dekorativnih muffina. Uronite u baršunaste okuse ove svjetski poznate slastice u najfinijoj Dolcela verziji.

Šarmantni raspucanci na blagdanskom stolu

Svaki stol je slađi kada se na njemu nađu ukusni Dolcela Raspucanci. Ovi prhki i mirisni kolačići dolaze u dvije varijante, s aromom limuna i u omiljenoj čokoladnoj varijanti. Obožavatelje jednostavnih i citrusom prošaranih okusa, oduševit će raspucanci s aromom limuna. Smjesa ove božićne mješavine dovoljna je za 35 kolačića.

Vjerne ljubitelje čokoladnog okusa, Čokoladni raspucanci osvojit će punoćom svog okusa. Mješavina je dovoljna za 40 kolačića. Dolcela vam savjetuje da svoje omiljene raspucance upakirate u staklenku te ukrasite mašnom i poklonite dragim prijateljima.

Gotovi dok ste rekli keks

Ne brinite! Ako tragate za jednostavnim receptom za gingermana ili maštovitu kućicu, božićna mješavina Gingerbread prava je stvar za vas. Kao mali šalabahter, pomoći će vam i šablona otisnuta na ambalaži. Osim toga, tu je i glazura za ukrašavanje, zbog koje će vaši keksići biti glavna zvijezda božićnog stola.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije