Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugačije...

Bikove obrazine i Marko Tolja na jedinstvenom dočeku Nove godine

Marko Tolja
Foto: PR FOTO
1/3
11.12.2014.
u 11:38

Zvijezda kulinarskog neba i Bevandin chef, Andrej Barbieri, te zvijezda onog glazbenog, Marko Tolja, nastupit će u duetu

Spoj dvaju velikih kvarnerskih imena, jednog glazbenog i jednog gastronomskog dogodit će se na proslavi Nove godine u Bevandi.

Zvijezda kulinarskog neba i Bevandin chef, Andrej Barbieri, te zvijezda onog glazbenog, Marko Tolja, nastupit će u duetu te u ovom Relais&Chateux hotelu stvoriti jedinstveni ugođaj.

Bevanda organizacijom ovog događanja nastavlja tradiciju jedinstvenih dočeka Nove godine za koje se proteklih godina tražilo mjesto više. Uvijek u potrazi za sadržajem usmjerenim na postavljanje novih standarda, Bevanda na ovaj način također zaokružuje izuzetno uspješnu poslovnu godinu u kojoj su znatno obogatili turističku ponudu Opatije i Kvarnera.

Andrej Barbieri za ovu je priliku pripremio jedinstven menu koji odražava smještaj Bevande između Mediterana i kontinenta. Na menuu se, primjerice, nalazi tatarski od kvarnerskih škampi i „fagottino“ s jastogom i rakovicom te file brancina s crem bruleeom od gusje jetre i kavijarom, kao i bikove obrazine za glavno jelo. Barbieri hranu priprema od vrhunskih svježih namirnica, nabavljenih od lokalnih kvarnerskih dobavljača. Novogodišnji jelovnik predstavlja presjek Bevandinog jelovnika koji spaja vrhunske namirnice i njihovu pažljivu obradu.

Jedna od vodećih regionalnih glazbenih zvijezda, Marko Tolja, svoj će talent na pozornici predstaviti sa septetom vrhunskih glazbenika. Izbor Tolje bio je prirodan za Bevandu, budući je rodom Riječanin. Bevanda i na taj način nastoji stvoriti „lokalnu“ priču koja, međutim, ima vrhunsku kvalitetu. Tolja i bend će izvoditi cijeli niz uspješnica, što onih svojih, toliko i onih međunarodnih.

>>Otkriveno što su jeli veliki diktatori 20. stoljeća

>>Na drugom katu fina hrana, a na trećem vintage odjeća i nakit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije