Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultramaraton

Biciklima 1.050 kilometara od Vukovara do Dubrovnika

registriranje bicikla (1)
Duško Mirković/PIXSELL
27.06.2013.
u 09:24

Članovi Biciklističke udruge Brod u spomen na sve poginule i nestale branitelje biciklima će prijeći 1.050 kilometara

U spomen na sve poginule i nestale branitelje, Biciklistička udruga Brod po peti put organizira memorijalni biciklistički ultramaraton od Vukovara do Dubrovnika.

Ekipa od 13 članova tako će u šest dana u šest dionica dugih od 180 do 210 kilometara biciklima prijeći 1.050 kilometara. Nakon što polože vijence na spomen obilježje na Ovčari, biciklisti će na put krenuti sutra u 7 sati iz Vukovara, a cilj je u srijedu, 3. srpnja u Dubrovniku. Najmlađi sudionik je 14-godišnji Ivan Šotola, kojemu će ovo biti treći ultramaraton, a najstariji njegov otac Goran Šotola (48 godina).

- Vjerujemo kako ćemo odvoziti ultramaraton bez poteškoća. Nadamo se dobrom vremenu bez vjetra i ne previsokim temperaturama – poručili su sudionici.

>>Nakamurom do Dubrovnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije