Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika razlika u godinama

Baka (61) sa suprugom (24) želi zasnovati obitelj: 'Govore nam da posvojimo, ali ja želim roditi'

TikTok
21.04.2022.
u 10:30

Iako često naglašavaju kako su zaljubljeni, dobivaju poruke o tome koliko je njihov odnos iskren, a neki tvrde da je on sigurno s njom samo zato što ima novaca.

Cheryl McCain (61) ne želi, kaže, dopustiti da joj godine upravljaju životom pa je odlučila sa svojim suprugom Quranom (24) – zasnovati obitelj. Iako već ima sedmero odrasle djece i čak 17 unučadi, sada želi još jedno dijete sa svojim 37 godina mlađim mužem, piše The Sun.

Par je naime vrlo aktivan na društvenim mrežama gdje redovito dijele zanimljivosti o svojoj vezi i zajedničkom životu, a kad su objavili i da planiraju postati roditelji, malo je korisnika reagiralo pozitivno; pitajući se uglavnom kako će izgledati majčinstvo u 60-ima...

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9
@oliver6060 It’s happening @King quran 🤴🏾 #AFairShotWithBlock #trending #couplegoals #agegap #xyzba ♬ original sound - 𝔪𝔵𝔢.𝔢𝔡𝔦𝔱

Iako stalno naglašavaju da su zaljubljeni, mnogi u komentarima propitkuju koliko je njihov odnos iskren; pa neki tvrde da je on sigurno s njom zbog novca, dok drugi okrutno komentiraju Cherylin izgled, govoreći kako izgleda kao da mu je baka.

Video u kojem je par otkrio da planira napraviti bebu brzo je postao viralan i prikupio je više od 3,6 milijuna pregleda, no mnogi nisu bili oduševljeni njihovim planom.

“Njeni će unuci biti stariji od svog ujaka!”, komentirala je jedna korisnica, a druga je dodala: “Pa njezino je najmlađe dijete starije od njenog supruga!.”

“Ako već toliko želite imati dijete zajedno, molim vas samo posvojite jedno”, glasio je jedan komentar.

@oliver6060 Anything is possible @kingqurannewpage #ByeByeSundayBlues #ImoniCarly #fyp #baby #surogate #agegap ♬ hahaha no no no - A Wild Hippie

Cheryl je već ranije izjavila kako bi htjela s Quranom zasnovati obitelj, pa je otkrila: “On je oduvijek želio djecu, a ja želim biti majka njegove bebe!”

Međutim, priznala je da joj zbog godina trudnoća i majčinstvo neće biti jednostavno kao za većinu, dodavši i da će "u tom slučaju ipak morati naći surogat majku ili posvojiti, što bi ona htjela izbjeći".

Ove bebice redovito idu na terapiju glazbom koja im pomaže za vrijeme liječenja od različitih bolesti ❤

Ključne riječi

Komentara 6

TT
tik tak
10:57 21.04.2022.

Izgleda kao da ima osamdeset i jednu godinu...Ma da ima milijarde ne bi je taknuo štapom......Ha očito čovjek ima dobar želudac...

TT
tik tak
10:52 21.04.2022.

Povraća mi se...

KS
Klara Snačić
09:13 22.04.2022.

Tipični slučaj parafilije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije