Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ismijali je

Objavila sliku vjenčanice pa ostala šokirana reakcijom: 'Zašto si je kupila? Izgledaš užasno...'

TikTok
20.04.2022.
u 11:30

Randi je rekla kako svoju vjenčanicu voli ona, njezina obitelj voli i napominje da će se svidjeti njezinom zaručniku.

Kod odabira vjenčanice važno je da je mladenka sretna i zadovoljna svojim izborom, ali često se pita i mišljenje onih najbližih.

No, kada je jedna djevojka svoju vjenčanicu podijelila na Facebooku, nije ni očekivala kakvu će negativnu reakciju dobiti od drugih korisnika. U videu za TikTok, Randi iz SAD-a je objasnila: “Svoju sam vjenčanicu objavila u grupi za vjenčanje na Facebooku i bila potpuno ismijana. Nema mržnje prema ljudima koji su zapravo komentirali negativne stvari jer sam to tražila."

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

Naime, kako prenosi The Sun, objasnila je da je htjela iskreno mišljenje nekog ‘autsajdera’, odnosno osobe koja nema veze s njom niti njezinim vjenčanjem. 

“Znam da su svi mislili da sam luda što sam objavila fotografiju vjenčanice nakon što sam je već kupila i da ću sigurno požaliti i osjećati se nesigurno, ali to se uopće nije dogodilo. Još uvijek volim svoju vjenčanicu i znam da je pravi izbor. Neću požaliti što sam je kupila zbog nekih stranaca na Facebooku”, objasnila je.

@rnicolez Reply to @honeyboobunnyy I love my dress regardless 🤣🤍 #wedding #dress #weddingdress #messytok #WomenOwnedBusiness #OscarsAtHome #DeserveADrPepperDuet #weddingshaming ♬ original sound - 🔸 randi 🔸

Randi je rekla kako svoju vjenčanicu voli ona, njezina obitelj voli i napominje da će se svidjeti njezinom zaručniku.

U sljedećem videu podijelila je svoju čipkastu, usku vjenčanicu te otkrila: "Sada potpuno razumijem što su svi komentari govorili - nema puno čipke na sebi i izgledam kao sam gola, ali očito je da nisam. Obožavam svoju haljinu i nije me briga jer je to moje vjenčanje. I vidjela sam puno gore vjenčanice od moje.”

I nije prošlo puno vremena prije nego što su korisnici društvenih mreža prešli u komentare kako bi iznijeli svoje mišljenje.

"Izgledaš zadivljujuće. Zaboravi na hejtere”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Mislila sam da će biti ružna zbog komentara na Facebooku, ali to je doslovno najljepša haljina koju sam ikada vidjela. Imaš fantastičan ukus!"

Ove bebice redovito idu na terapiju glazbom koja im pomaže za vrijeme liječenja od različitih bolesti ❤

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije